Black Friday acties

Black Friday acties


Black Friday camera kopen?

Ook bij Cameranu zijn we druk bezig met Black Friday. Zowel met onze fysieke vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Urk als online zijn wij aanwezig met verschillende deals. Black friday is natuurlijk bij uitstek het moment om een camera, een objectief of andere accessoires te halen. Helemaal met de scherpe aanbiedingen van Cameranu! Houd daarom deze pagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten om zeker te weten dat je niks mist.

Wat is Black Friday?

Black Friday en Cyber Monday zijn dagen die oorspronkelijk vanuit de Verenigde Staten zijn overgekomen naar Nederland. In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving. Met deze dagen wordt vaak de aftrap van het kerstseizoen gegeven. In Nederland hebben wij ook het sinterklaasfeest nog tussendoor, daar kunnen ook al prima aankopen voor worden gedaan op Black Friday of Cyber Monday. Deze dagen staan bekend om de aanbiedingen die winkels en webwinkels hebben, de kortingen kunnen hierbij hoog oplopen. Hoewel dit in Nederland nog niet zo populair is als in Amerika zijn er steeds meer bedrijven die meedoen aan Black Friday. Hierdoor wordt deze dag steeds bekender in Nederland en dus ook steeds populairder. De verwachting is dat het de populariteit de komende jaren door zal stijgen en er daardoor ook steeds meer bedrijven mee gaan doen.

Black Friday of Cyber Monday?

Met Black Friday wordt oorspronkelijk de vrijdag bedoeld waarop alle fysieke winkels aanbiedingen hebben. Deze aanbiedingen worden vaak al wel een week van tevoren gecommuniceerd en dat zorgt in de VS vaak voor lange rijen die soms al vanaf 3 uur in de nacht staan. In Nederland is de gekte rondom Black Friday nog wel wat minder dan in Amerika, maar de laatste jaren is dit sterk aan het groeien.

Black Friday of Cyber Monday?

Cyber Monday is in het leven geroepen door de online winkels die ook graag gebruik maakten van de hype rondom Black Friday. Daarvoor hebben zij Cyber Monday in het leven geroepen. Dit is de dag dat je grote kortingen kunt krijgen bij online winkels. Bij Cameranu beschikken we zowel over fysieke vestingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en op Urk als een grote online webshop. Om die reden doen wij mee aan zowel Black Friday als Cyber Monday. Op deze dagen verschillen de aanbiedingen in principe niet van elkaar. Door roulatie van aanbiedingen kunnen er wel verschillende aanbiedingen gecommuniceerd worden op onze online kanalen, dit is afhankelijk van het assortiment.

Black Friday camera deals

Net zoals de afgelopen jaren hebben we ook dit jaar vele goede deals. De acties van Cameranu voor Black Friday en Cyber Monday vind je terug in verschillende productcategorieën. Zo vind je aanbiedingen voor camera’s, action cams, statieven, tassen, drones en accessoires. Daarvoor moet je afwachten tot de aanbiedingen bekend worden gemaakt middels onze nieuwsbrief of social media-kanalen. Tot het zover is kun je natuurlijk altijd terecht op onze reguliere aanbiedingspagina voor onze scherpe deals op dit moment. Misschien zit je favoriete product er al tussen. Zo niet, dan zul je waarschijnlijk geduld moeten hebben tot de Black Friday deals.

Op de hoogte van de Black Friday deals van Cameranu?

De Black Friday deals communiceren we via deze pagina en via de nieuwsbrief en onze social media-kanalen. Zorg dus dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief en dat je ons op social media kanalen volgt. Dan ben je altijd op de hoogte van de start van onze Black Friday- en Cyber Monday-deals en mis je niks!