CameraNU Logo
CameraNU.nl Amsterdam | Centrum - 1

Openingstijden CameraNU.nl
Amsterdam | Centrum

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Openingstijden Printshop

Bezoekadres: Van Woustraat 242, 1073 NC Amsterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


CameraNU.nl Amsterdam

Om onze klanten nog beter te bedienen opende CameraNU.nl in het voorjaar van 2019 een eigen winkel in Amsterdam. Met de overname van Foto Booms is onze kennis en service nog dichterbij de klanten uit de Randstad gekomen. De winkel aan de Van Woustraat is een begrip in de hoofdstad. Onze enthousiaste, professionele medewerkers staan voor je klaar om jou te helpen de mooiste beelden te maken.

CameraNU.nl Amsterdam | Centrum - 3

Al 75 jaar een begrip

De fotozaak is al 75 jaar een begrip in Amsterdam én omstreken. De medewerkers staan bekend om hun kennis en klantvriendelijkheid. Deze professionals staan klaar om je te helpen bij het maken van de mooiste beelden. Hierbij geven ze een juist en eerlijk advies. Op enthousiaste wijze zorgen ze ervoor dat jij weer aan de slag kunt. Kom langs in onze fotowinkel in Amsterdam!

CameraNU.nl Amsterdam | Centrum - 4

Compleet aanbod

In de winkel vind je uiteraard de populairste en nieuwste foto- en videocamera's, objectieven, studio-apparatuur, drones en accessoires. Daarnaast profiteer je van het complete assortiment van CameraNU.nl. Met meer dan 40.000 producten op voorraad brengen we je razendsnel in stelling voor het maken van nog mooiere beelden. De plek om jouw camera te kopen midden in Amsterdam.

CameraNU.nl Amsterdam | Centrum - 5

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij CameraNU.nl Amsterdam. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

CameraNU.nl Amsterdam | Centrum - 6

In Amsterdam, maar goed bereikbaar

In de omgeving van de Van Woustraat in Amsterdam is genoeg parkeerruimte te vinden. In de Van Woustraat en zijstraten parkeer je voor € 6,- per uur. Ga je met de tram, dan stap je pal voor de deur uit bij halte Amstelkade. Neem lijn 4 vanaf het Centraal Station.

CameraNU.nl Amsterdam | Centrum - 7

Eigen printshop

Aan de Jozef Israëlskade 95 in Amsterdam heeft CameraNU.nl een eigen printshop. Als je fotoafdrukken liever niet thuis laat bezorgen, kun je deze ophalen in de printshop. Dankzij de 1-uursservice heb jij jouw foto's snel in handen! Lees meer over de Printshop en openingstijden..