Cameranu Amsterdam Zuidoost

Keienbergweg 13, 1101 EZ Amsterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!

Openingstijden winkel

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Bekijk onze evenementen in en rond Amsterdam
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Amsterdam
Lees meer

Cameranu Amsterdam Zuidoost

Onze vestiging aan de Keienbergweg 13 in Amsterdam is speciaal voor het zakelijk segment, met een uitgebreid netwerk en verregaande expertise. Het assortiment bestaat uit high-end producten en er is een goed ontwikkelde verhuurafdeling. Deze voormalige winkel van Calumet ging in juli 2022 verder als Cameranu-filiaal.

Cameranu Amsterdam | Zuidoost - 1

Voor zakelijke klanten

De winkel aan de Keienbergweg in Amsterdam richt zich volledig op de zakelijke klant en biedt een uitgebreid assortiment voor alles wat maar met foto en video te maken heeft. Camera's, objectieven, licht, statieven, tassen, printers, monitoren en vele accessoires vind je in ons filiaal. Onze medewerkers zijn allemaal zelf hartstochtelijke fotografen en kunnen dus perfect adviseren welke producten het beste bij jouw behoefte aansluiten.

Cameranu Amsterdam | Zuidoost - 2

Verhuur

Onze winkel biedt veel producten aan voor verhuur. Niet alleen camera's en objectieven, maar ook accessoires zoals flitsers, softboxen, reflectieschermen en statieven. Zelfs een windmachine huur je bij ons. En voor je grote klussen hebben we een uitgebreid assortiment digitale camera's en objectieven van Mamiya en Hasselblad te huur. Bekijk hier het verhuuraanbod van deze winkel.

Cameranu Amsterdam | Zuidoost - 3

Fotostudio huren

Huur een comleet ingerichte fotostudio voor het maken van bijvoorbeeld portretfoto's! De studio in Amsterdam is te huur voor zelfstandigen en bedrijven. Lees hier verder over de verhuurmogelijkheden in Amsterdam.

Cameranu Amsterdam | Zuidoost - 4

Lens kalibratie

Wij testen je camera en objectief op "front- en backfocus". Bij een frontfocus of backfocus ligt het scherptepunt van de lens/camera combinatie net voor of net achter het punt waarop je wilt dat het scherp is. We kunnen deze afwijking ter plekke corrigeren zodat je voortaan verzekerd bent van foto's met de scherpte precies op het juiste vlak. > Lees meer

Cameranu Amsterdam | Zuidoost - 5

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij Cameranu. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

Cameranu Amsterdam | Zuidoost - 6

Zelf dia's en negatieven

In ons filiaal bieden wij een (zelf)scanservice op onze Hi-res Hasselblad Flextight scanners. Deze scanners behoren dankzij hun virtuele drumscanprincipe tot de beste scanners in de wereld. Na een korte uitleg kun je zelf aan de slag. Je kan de scanner per uur bespreken en wij zorgen dat alles klaar staat. > Lees meer

Tweedehands assortiment

Voor de fotograaf of filmer met een beperkt budget kan een tweedehands camera of lens de uitkomst zijn. Cameranu heeft een continu wisselend aanbod aan gebruikte apparatuur waar misschien wel die camera of lens die jij zoekt tussen zit! Op tweedehands- en demomodellen van Cameranu krijg je standaard 12 maanden garantie.