Acties en services bij dit product

€1000,- STAP-budget bij Drone Flight Academy opleiding

Meld je aan voor een drone-vliegopleiding bij Drone Flight Academy en ontvang €1000,- STAP-budget én €88,99 korting. Voor het budget geldt OP=OP, dus wees er snel bij!
Meer informatie

Vlieg veilig met een opleiding!

Bekijk alle opleidingen van de Drone Flight Academy.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

 • 3 stuks Intelligent Flight Battery
 • Zes paar Low-noise reserve propellers
 • 18 reserve schroeven
 • Gimbal beschermkap
 • Schroevendraaier
 • USB Type-C naar USB Type-C kabel
 • Two-Way Charging Hub
 • USB kabel
 • Schoudertas

Opladen

De DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit wordt standaard alléén met een USB Type-C naar USB Type-C kabel en de DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub geleverd voor het opladen van de DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery. Met de optioneel te verkrijgen DJI Mini 3 Pro 30W USB-C Charger  sluit je de lader op een wandcontactdoos aan. De 30W USB-C Charger is onder het kopje "Accessoires voor dit product" terug te vinden.

DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

De DJI Mini 3 Pro drone is de opvolger van de immens populaire DJI Mavic Mini, Mini SE en Mini 2 drones. De drone weegt minder dan 249 gram en is uitgerust met medium tot high-end functies, grotere propellers, verbeterde vliegprestaties en vliegveiligheid dankzij een meer gestroomlijnd ontwerp. Met een 1/1.3-inch CMOS sensor is de DJI Mini 3 Pro drone goed voor 48 megapixel foto's. Schiet 4K video's met 60fps of slow motion in Full HD met 120fps. De Mini 3 Pro vliegt maximaal 34 minuten op een acculading en heeft een HD video transmissiebereik van 12 kilometer!  Hiermee tilt DJI deze compacte en opvouwbare Mini 3 Pro drone naar een nieuw niveau voor het maken van fantastische en unieke beelden vanuit de lucht. De DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit bestaat uit 2 extra Intelligent Flight Batteries, een Two-Way Charging Hub, USB-kabel, reserve propellers met schroeven en een handige schoudertas.

Dit zijn de hoogtepunten van de Mini 3 Pro:

 • 48 megapixel RAW foto’s
 • 1/1.3-inch CMOS-sensor
 • HDR-video (alléén beschikbaar voor video-opnamen tot 30fps)
 • Dual native ISO
 • 4K video's met 60fps of slow motion in Full HD met 120fps
 • 4x digitale zoom, om onderwerpen dichterbij vast te leggen
 • Vast diafragma van f/1.7
 • True Vertical Shooting, voor het maken van verticale opnamen
 • APAS 4.0 Obstacle Avoidance
 • Tri-directionele obstakeldetectie  
 • Focus Track, voorzien van Active Track 4.0, Spotlight 2.0 en Point of Interest 3.0
 • D-Cinelike kleurprofiel
 • Timelapse, Hyperlapse en Panorama functie

Stabiele beelden

Met de DJI Mini 3 Pro maak je 48 megapixel foto's en is het mogelijk te fotograferen in RAW. Daarnaast maak je videobeelden in 4K-kwaliteit met 60 frames per seconde of slow motion in Full HD met 120fps. De gimbal zorgt voor stabiele beelden. De 4x zoom-functie brengt je dichter bij je onderwerp zonder de compositie of afstand aan te moeten passen.

Obstakels ontwijken

Dankzij APAS 4.0 Obstacle Avoidance ontwijkt de Mini 3 Pro automatisch obstakels onderweg zoals bomen en gebouwen. De behuizing van de DJI Mini 3 is voorzien van een nieuw ontwerp ten opzichte van zijn voorgangers. Het nieuwe ontwerp draagt bij aan een verbeterde vliegveiligheid. De Mini 3 Pro beschikt over tri-directionele obstakeldetectie met voorwaartse, achterwaartse en neerwaartse dual vision sensoren. Deze helpen je om met vertrouwen en zo veilig mogelijk te vliegen. 

Volg onderwerpen met Focus Track

Dankzij APAS 4.0 Obstacle Avoidance* en Tri-directionele Obstakeldetectie biedt de Mini 3 Pro nu ook Focus Track. Deze functie maakt het volgen van onderwerpen gemakkelijk en eenvoudig. Jij hoeft je alleen maar te concentreren op het vliegen en het in beeld nemen van fraaie invalshoeken terwijl de drone jouw onderwerp scherp in beeld houdt.

Focus Track** is in de Mini 3 Pro voorzien van Active Track 4.0, Spotlight 2.0 en Point of Interest 3.0. Met Active Track 4.0 volg je je onderwerp terwijl de drone obstakels ontwijkt. De drone kan nog beter voorspellen waar je onderwerp naartoe gaat, als de drone even achter een boom vliegt. Vergrendel je onderwerp en vlieg vrij rond met Spotlight 2.0. Met Point of Interest herkent de drone vlakke oppervlakken en volg je onderwerpen zoals mensen, auto's en boten.

True Vertical Shooting 

Verticaal fotograferen en filmen wordt dankzij social media steeds populairder. Voor het eerst is een verticale opname mogelijkheid toegevoegd aan een drone van DJI.  Dankzij de nieuw ontworpen gimbal draait de camera met slechts één klik 90 graden voor het vastleggen van verticale opnamen. Met de True Vertical Shooting modus maak je gedetailleerde opnamen zonder beeldkwaliteit in te leveren. De opnamen zijn direct geschikt om op diverse socialmediakanalen te delen.  

MasterShots

MasterShots is een geavanceerde intelligente functie waarmee je met slechts één tik de beste video's op elke locatie maakt. Selecteer gewoon het onderwerp en de drone filmt terwijl deze verschillende bewegingen achter elkaar uitvoert, waarbij het onderwerp in het midden blijft. Daarna wordt er automatisch een korte filmische video van deze opnamen gemaakt.

Slimme functies voor perfecte opnamen

MasterShots en FocusTrack veranderen elk avontuur moeiteloos in prachtige filmische beelden.

Timelapse, hyperlapse en panorama

Met een enkele tik versnel je tijd en beweging voor het maken van opvallende timelapse of hyperlapse opnamen. Het is ook mogelijk om grotere weidsere opnamen van je omgeving te maken met de panorama-functie.

D-Cinelike kleurprofiel

D-cinelike is een kleurprofiel van DJI waarbij de kleuren en het contrast wat afgezwakt zijn. Direct uit de drone zien de opnamen er daardoor wat fletser uit. Dit kleurprofiel geeft je de mogelijkheid om achteraf color correction en color grading toe te passen. Met D-cinelike heb je meer controle over het eindresultaat. 

OcuSync 3.0

De DJI Mini 3 PRO drone is uitgerust met OcuSync 3.0 draadloos transmissiesysteem wat resulteert in een HD-videotransmissie bij 30fps. Dankzij zijn uitstekende anti-interferentiemogelijkheden ben je in staat tot een afstand van wel 12km te vliegen mét helderder beeld zonder interferentie en zonder obstakels. Vergeet hierbij niet de wet- en regelgeving voor drones in acht te nemen. 

Langer vliegen

De DJI Mini 3 Pro drone heeft een vliegtijd van 34 minuten. Hiermee kan de Mini 3 Pro drone 3 minuten langer vliegen dan zijn voorganger.***

Twee extra Intelligent Flight Batteries

De DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery biedt een maximale vliegtijd van 34 minuten. Met het ingebouwde DJI Intelligent Battery Management System wordt de batterijstatus realtime bewaakt en gerapporteerd. Zo hoef jij jezelf minder te concentreren op je de batterijstatus en richt je je geheel op het vliegen met je Mini 3 Pro!

Battery Charging Hub

De DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub is in staat om 3 accu's tegelijkertijd op te laden. Het opladen van 3 accu's duurt ongeveer 180 minuten. De Hub is ook te gebruiken om de accu's in op te slaan en te vervoeren. Daarnaast is hij als powerbank te gebruiken.

Reserve Propellers

De Fly More Kit omvat ook 4 extra low-noise propellers met een laag geluidsniveau. Deze propellers hebben een gloednieuw aerodynamisch ontwerp. Dit resulteert in een stillere vlucht, verhoogde efficiëntie en een langere vliegtijd.

Mini 3 Pro schoudertas

De handige schoudertas is speciaal ontworpen voor de Mini 3 Pro. Naast de Mini 3 Pro drone berg je er ook je afstandsbediening, 3 accu's, je smartphone, extra propellers, kabels, micro SD-kaarten en andere accessoires in op. Zo heb je altijd je complete uitrusting bij je.

Vlieg verantwoord 

Wanneer je wilt vliegen met de Mini 3 Pro, dan moet je jezelf registreren bij de RDW. Dit doe je door een exploitantnummer voor je drone aan te vragen. Als je dit nummer van de RDW hebt ontvangen dan is het verplicht om deze met een sticker of brandplaatje op de drone aan te brengen. Door zijn lage gewicht heb je voor de Mini 3 Pro (bij gebruik van de standaard meegeleverde accu) geen vliegbewijs en vaardigheidsbewijs nodig, mag je vliegen boven mensen en gebouwen, maar niet boven menigten. Als hobby vlieger in de Open categorie gelden er zeker wel een aantal algemene spelregels. Daarom adviseren wij je om een droneopleiding te volgen om jezelf bekend te maken met de regels die er zijn voor het vliegen met drones.


* APAS 4.0 is niet beschikbaar tijdens het opnemen van 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2,7K/48fps, 2.7K/50fps, 2.7K/60fps en 1080p/120fps video.
** FocusTrack is niet beschikbaar tijdens het opnemen van 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2,7K/48fps, 2,7K/50fps, 2,7K/60fps, 1080p/48fps, 1080p/50fps, 1080p/60fps en 1080p/120fps video.
*** De Intelligent Flight Battery Plus, waarmee de vliegtijd van de Mini 3 Pro verlengd kan worden tot 47 minuten, is in Europa helaas niet beschikbaar.

Kenmerken van de DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

 • Compacte drone van < 249 gram
 • Maximale vliegtijd van 34 minuten
 • Voorzien van gimbal met 90 graden draaibare camera voor True Vertical Shooting modus
 • Fotograferen in RAW
 • Maximale videoresolutie van 4K met 60fps
 • Slow motion in Full HD met 120fps
 • HD videotransmissie tot 12km
 • Precies vliegen dankzij Tri-directionele obstakeldetectie en gps
 • D-Cinelike kleurprofiel voor meer controle over het eindresultaat
 • OcuSync 3.0 draadloos transmissiesysteem
 • Zonder controller
 • Afmetingen van: 145×90×62mm (opgevouwen), 171×245×62mm (uitgevouwen), 251×362×70mm (uitgevouwen met propellers)
 • Inclusief accessoire kit voor je Mini 3 Pro drone
 • Meerdere Intelligent Flight batteries voor een langere vlucht
 • Maak van je accu's een powerbank
 • Low-noise propellers voor een stillere vlucht
 • Veelzijdige schoudertas om alles met je mee te nemen

Regels en compatibiliteit

Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld,  boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen en buiten VLOS (Visual Line of Site). Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de app en je smart device hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssystemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Inhoud van de doos

 • 3 stuks Intelligent Flight Battery
 • Zes paar Low-noise reserve propellers
 • 18 reserve schroeven
 • Gimbal beschermkap
 • Schroevendraaier
 • USB Type-C naar USB Type-C kabel
 • Two-Way Charging Hub
 • USB kabel
 • Schoudertas

Opladen

De DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit wordt standaard alléén met een USB Type-C naar USB Type-C kabel en de DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub geleverd voor het opladen van de DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery. Met de optioneel te verkrijgen DJI Mini 3 Pro 30W USB-C Charger  sluit je de lader op een wandcontactdoos aan. De 30W USB-C Charger is onder het kopje "Accessoires voor dit product" terug te vinden.

Voordeelsets

DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

Samsung 128GB Micro SD Evo Plus UHS-I U3 V30 A2 130MB/s geheugenkaart + adapter

Samsung 128GB Micro SD Evo Plus UHS-I U3 V30 A2 130MB/s geheugenkaart + adapter

9% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

936,95 935,29
DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

Caruba Drone Landing Pad 75cm

Caruba Drone Landing Pad 75cm

10% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

937,95 936,05
DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

Drone Flight Academy DronePilot Basic Light

Drone Flight Academy DronePilot Basic Light

8% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

1.018,99 1.010,99
DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro drone (zonder controller) + Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro 30W USB-C Charger

DJI Mini 3 Pro 30W USB-C Charger

8% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

938,- 936,48

12% korting
op de accessoires in deze voordeelset!

974,90 968,32
Toon meer voordeelsets

Specificaties

Algemene kenmerken
Merk
DJI
Model
Mini 3 Pro
Inclusief camera
Ja
Inclusief gimbal
Ja
Wet- en regelgeving
RDW registratie nodig
Ja
Vliegbewijs nodig
Nee
Vaardigheidsbewijs nodig
Nee
Prestaties
Vliegtijd op één accu
34 minuten
Vermogen accu drone
2453mAh
Maximale vliegsnelheid
16m/s
Maximale windweerstand
10.7m/s
Home functie
Ja
Bereik controller (Europa CE)
12km (bij lage interferentie)
Frequentie controller
2.400-2.483GHz, 5.725-5.850GHz
Sensor
Type sensor
1/1.3"
Technologie
CMOS
Foto en video
Full HD
Ja
Ultra HD / 4K
Ja
6K
Nee
8K
Nee
Videoformaten
4K: 3840×[email protected]/25/30/48/50/60fps 2.7K: 2720×[email protected]/25/30/48/50/60fps FHD: 1920×[email protected]/25/30/48/50/60fps Slow Motion: 1920×[email protected]
Maximale videoresolutie
3840 × 2160 pixels
Bestandsformaat video
MP4, MOV (H.264/H265)
Compressiemethode
MP4, MOV (H.264/H265)
Bestandsformaat foto's
JPG, RAW
Burst-functie
Ja
Resolutie foto's
48 megapixel
Timelapse-functie
Ja
Lens
Brandpuntsafstand
24mm
Beeldhoek
82.1°
Diafragma
f/1.7
Draadloze opties
Wifi
Nee
GPS
Ja
Geheugen en opslag
Type geheugen
Micro SD
Fysieke eigenschappen
Afmetingen
25.1 × 36.2 × 7cm
Gewicht
249gr
Fabrieksgarantie
2 jaar

Netjes geholpen. 1e drone was niet goed en toen gelijk nieuwe gekregen in A

4,8
 • Mooi apparaat.
H.J.L.J. Pardoel - 27 maart 2023 - Een maand in bezit
Ik heb nog te weinig ervaring met vliegen om er een goed review over te geven. Het is verder gemakkelijk als beginneling om met de drone te vliegen.
Lees hele review

Accessoires

Eerder door jou bekeken