Reflectieschermen

Als je schaduwen moet minimaliseren gebruik je reflectiepanelen. Deze accessoires weerkaatsen licht en verzachten, verspreiden of heroriënteren het. Ze zijn er in diverse maten en vormen. De opvouwbare ronde versies geven een ronde naar de zijkanten weglopende reflectie terwijl een groot rechthoekig reflectiescherm meestal voor modellen of grotere onderwerpen worden gebruikt. Voor een helder licht met een hoge opbrengst, dan kies je voor een reflector met een zilveren doek. Wil je wat warmer licht dan neem je een doek met een gouden oppervlak. En wil je een subtiel zacht lichtje, dan neem je een witte. En wil je iets er tussen in dan neem je een reflector met een patroon van twee kleuren!

Bekijk alle reflectieschermen

330 Resultaten
Caruba 5-in-1 Gold, Silver, Black, White, Translucent - 102 x 153cm Caruba 5-in-1 Gold, Silver, Black, White, Translucent - 102 x 153cm
Geen reviews
  • Type scherm: 5-in-1
  • Vorm: Ovaal
  • Kleur(en): Diffuus, Goud, Wit, Zilver, Zwart
Godox 5-in-1 Gold, Silver, Black, White, Translucent - 150x200cm Godox 5-in-1 Gold, Silver, Black, White, Translucent - 150x200cm
Geen reviews
  • Type scherm: 5-in-1
  • Vorm: Ovaal
  • Kleur(en): Diffuus, Goud, Wit, Zilver, Zwart
Godox 5-in-1 Gold, Silver, Black, White, Translucent - 100x150cm Godox 5-in-1 Gold, Silver, Black, White, Translucent - 100x150cm
1 review
  • Type scherm: 5-in-1
  • Vorm: Ovaal
  • Kleur(en): Diffuus, Goud, Wit, Zilver, Zwart
Je hebt 12 van de 330 producten gezien

Reflectoren kopen bij Cameranu

Als je met studiolicht werkt is een reflector is een onmisbare accessoire om je licht te “vormen”. Reflectoren creëren een harder licht met een duidelijkere lichtval dan bijvoorbeeld een softbox of een paraplu. Ze helpen je het contrast en de sfeer van je beelden te veranderen door een duidelijke lichtbundel of deze juist gelijkmatiger over je onderwerp te verspreiden. Reflectoren zijn er in diverse soorten. Er zijn zijn paraplu-reflectoren, magnums, beauty dishes, en reflectoren om over een langere afstand te flitsen.

Paraplu-reflector

Paraplu-reflectoren zijn zoals de naam het al zegt voor gebruik met een paraplu. Ze hebben een bundelbreedte die ideaal is om het door de flitser gegenereerde licht gelijkmatig in een paraplu te verspreiden. Deze reflectoren worden ook vaak als een standaard reflector gebruikt.

Magnum Reflector

Voor een harder licht met veel contrast kan een Magnum of een High Performance Reflector de beste keuze zijn. Het sterk reflecterende zilveren oppervlak van de Magnum Reflector geeft een krachtig licht met een maximale lichtopbrengst.

Tele Reflector

Door de diepte van de Tele Reflector geeft hij niet alleen een diep gericht licht, maar kan hij ook gelijkmatig verlichten over lange afstanden. Ze zijn ideaal voor toepassingen over een lange afstand en geven nauwelijks merkbaar lichtverlies. Bijvoorbeeld als je een spotlight op je onderwerp wilt richten.

Softlight en Beauty dishes

Softlights en Beauty dishes creëren een uniek licht. Het heldere bijna romige licht is perfect voor model- en portretfotografie met een natuurlijke look met licht geaccentueerde schaduwen. Een zilveren versie levert een licht met meer contrast en punch dan zijn witte tegenhanger die een zachter en iets gelijkmatiger licht brengt.