CameraNU Logo

Lezingen, workshops en evenementen

CameraNU.nl Urk

Urk

Het Spijk 6
CameraNU.nl Amsterdam Centrum

Amsterdam Centrum

Van Woustraat 242
CameraNU.nl Eindhoven

Eindhoven

Stratumsedijk 3
CameraNU.nl Apeldoorn

Apeldoorn

Paramariboweg 41
CameraNU.nl Groningen

Groningen

Meeuwerderweg 10
CameraNU.nl Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum

Groenendaal 27a
CameraNU.nl Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost

Keienbergweg 13
CameraNU.nl Rotterdam Noord

Rotterdam Noord

Gordelweg 156

December 2022

Workshop Zwart-Wit Masterclass - Rotterdam - 10 december 2022

99,-

Leer perfecte zwart-wit foto's te bewerken en afdrukken. De Workshop Zwart-Wit Masterclass wordt gegeven door de ervaren instructeur Wout de Jong. Hij geeft je alle tips en trucs om van jouw foto's mooie en sprekende zwartwit-beelden te maken! 

Categorie: Software
Datum: 10 december 2022
Locatie: CameraNU.nl Rotterdam-Noord (Gordelweg 156, 3038 GE Rotterdam)
Instructeur: Wout de Jong

zaterdag 10 december 2022

Rotterdam Noord

Lezing Alexander Koenders - Hoe plan je je eigen fotoreis - Antwerpen - 10 december 2022

Het liefst willen we zo snel mogelijk maximaal resultaat behalen in een zo korte mogelijke tijd. Veelal kiest men dan voor een georganiseerde en gespecialiseerde fotoreis. Maar is zo'n georganiseerde fotoreis altijd nodig? Of kan je zelf ook, zonder dure gids of gespecialiseerde reisorganisatie, de onderwerpen vinden die je zoekt om deze vervolgens vast te leggen? Alexander Koenders laat je zien hoe "betrekkelijk" eenvoudig je eigen reis is samen te stellen. Aan de hand van tips en uiteraard ook mooie beelden, helpt Alexander je een eind op weg. Ben jij er ook bij?

zaterdag 10 december 2022

Antwerpen

Lezing Tom Museeuw - Portretfoto's maken met continulicht - Antwerpen - 10 december 2022

Portretfotograaf en Nanlite-ambassadeur Tom Museeuw schildert graag met continulicht. Waarom? Wat is hét voordeel van continulicht? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen geeft Tom je tijdens een zeer leerzame lezing, hij laat je veel prachtige voorbeelden zien en staat uitvoerig stil bij zijn manier van werken.

zaterdag 10 december 2022

Antwerpen

Ga gratis op de foto met Polaroid in onze winkel in Eindhoven

Kom op zaterdag 10 december naar de Polaroid demonstratiemiddag in onze winkel in Eindhoven en ga gratis op de foto! Maak bijvoorbeeld je eigen persoonlijke kerstkaart met je beste vriend of vriendin, je ouders, broer of zus. Wij zorgen voor leuke kerstaccessoires om mee op de foto te gaan. Jij hoeft alleen maar een leuke kerstoutfit, zoals een kersttrui, aan te trekken en je mooiste glimlach op te zetten! Het is vrije inloop, dus je hoeft je vooraf niet aan te melden. Kom jij ook gratis op de foto met Polaroid? Dan zien we je graag op 10 december tussen 12:00 en 15:00 uur!

zaterdag 10 december 2022

Eindhoven

Workshop Portretfotografie - Groningen - 10 december 2022

109,95

Wil jij starten met portretfotografie of je skills verder perfectioneren? Dan is deze workshop Portretfotografie een uitgelezen kans! Samen met Tom Reuvers ga je op zoek naar het ultieme portret. Cameragebruik, communicatie met je model, gebruik van natuurlijk licht en studioflitsers: het komt allemaal aan bod.

Categorie: Portretfotografie
Datum: 10 december 2022
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 10 december 2022

Groningen

Ga gratis op de foto met Polaroid in onze winkel in Rotterdam | Centrum

Kom op zaterdag 10 december naar de Polaroid demonstratiemiddag in onze winkel in Rotterdam Centrum en ga gratis op de foto! Maak bijvoorbeeld je eigen persoonlijke kerstkaart met je beste vriend of vriendin, je ouders, broer of zus. Wij zorgen voor leuke kerstaccessoires om mee op de foto te gaan. Jij hoeft alleen maar een leuke kerstoutfit, zoals een kersttrui, aan te trekken en je mooiste glimlach op te zetten! Het is vrije inloop, dus je hoeft je vooraf niet aan te melden. Kom jij ook gratis op de foto met Polaroid? Dan zien we je graag op 10 december tussen 12:00 en 15:00 uur!

zaterdag 10 december 2022

Rotterdam Noord

Ga gratis op de foto met Polaroid in onze winkel in Antwerpen

Kom op zaterdag 10 december naar de Polaroid demonstratiemiddag in onze winkel in Antwerpen en ga gratis op de foto! Maak bijvoorbeeld je eigen persoonlijke kerstkaart met je beste vriend of vriendin, je ouders, broer of zus. Wij zorgen voor leuke kerstaccessoires om mee op de foto te gaan. Jij hoeft alleen maar een leuke kerstoutfit, zoals een kersttrui, aan te trekken en je mooiste glimlach op te zetten! Het is vrije inloop, dus je hoeft je vooraf niet aan te melden. Kom jij ook gratis op de foto met Polaroid? Dan zien we je graag op 10 december tussen 12:00 en 15:00 uur!

zaterdag 10 december 2022

Antwerpen

Lezing Fashion- en Portretfotografie met Evely Duis

Evely Duis neemt je mee in haar wereld van fashion- en portretfotografie. Wat is fashionfotografie en hoe begin je hieraan? Wat komt erbij kijken en hoe komen beelden tot stand? Van concept tot shoot tot edit. Laat je inspireren door buiten de lijntjes te denken en je eigen stijl te ontwikkelen in je fotografie..

zaterdag 10 december 2022

Antwerpen

Lezing Jeroen Stel - Wildlife fotografie

Wildlife-fotograaf Jeroen Stel neemt je tijdens deze gratis lezing in zijn werk. Hij vertelt over zijn belevenissen en geeft z'n beste tips! Jeroen vertelt hoe je jouw gewenste plaat maakt zonder de dieren en de natuur te (ver)storen. Hij gaat in op de juiste camera-instellingen en -uitrusting. Uiteraard laat Jeroen een deel van zijn mooiste wildlife foto's zien!

zaterdag 10 december 2022

Antwerpen

Feestelijke opening CameraNU.be pop-upstore in Antwerpen

CameraNU.be opent op zaterdag 10 december op feestelijke wijze een pop-upstore aan de Frankrijklei 23 in Antwerpen. Op deze dag ben je van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom om met ons kennis te maken op ons nieuwe adres. We willen je inspireren met vier gratis lezingen van professionele fotografen over diverse onderwerpen en je kunt ook zelf aan de slag met bijvoorbeeld stillevens, portretten en macrofotografie. Vergeet dus niet je camera mee te nemen!

zaterdag 10 december 2022

Antwerpen

Workshop Straatfotografie in de Jordaan - 10 december 2022

89,-

Houd je van de journalistieke sfeer van straatfotografie? En wil je meer weten over het niet-geregisseerd fotograferen in de stad? Meld je dan aan voor de Workshop Straatfotografie in de Jordaan onder leiding van ervaren fotograaf Arnold van der Zee. Hij laat de schoonheid van het fotograferen van mensen op straat zien en leert je hoe je hier integer mee omgaat.

Categorie: Straatfotografie
Datum: 10 december 2022
Locatie: Jordaan, Amsterdam
Instructeur: Arnold van der Zee

zaterdag 10 december 2022

Amsterdam Zuidoost

Lezing Eddy van Wessel over fotojournalistiek in conflictgebied - Urk - 10 december 2022

Eddy van Wessel is al sinds 1990 werkzaam als fotojournalist, veelal in conflictgebieden. Zo fotografeerde hij in Tsjetsjenië, Irak, Syrië en momenteel in Oekraïne. In zijn werk in deze gebieden gaat Eddy op zoek naar de kracht van het (over)leven. Eddy van Wessel fotografeert onder andere met een panorama camera (deels analoog) en maakt uitsluitend zwart-witbeelden, vaak op zeer korte afstand van soms heftige situaties.

zaterdag 10 december 2022

Urk

Workshop Werken met Studiolicht door Michiel Fischer (Studio34x) - 15 december 2022

89,-

Wil jij leren hoe studiolicht werkt en hoe je dit kunt sturen? Dan is de Workshop Werken met Studiolicht ideaal voor jou! Professioneel studiobelichter Michiel Fischer leert jou tijdens deze vier uur durende workshop alle fijne kneepjes van het vak. Het thema licht en schaduwen staat centraal en dit ga je toepassen op het maken van portretten. Hoe zet je verschillende lampen neer voor het juiste licht en schaduwen? En hoe bepaal je de lichtval op je model en de achtergrond? Na een uitleg over verschillende lichtbronnen ga je zelf aan de slag.

Categorie: Studiofotografie
Datum: 15 december 2022
Locatie: Studio34x (De Steiger 33A, 1351 AB Almere)
Instructeur: Michiel Fischer

donderdag 15 december 2022

Amsterdam Zuidoost

Sony A7R V Touch & Try - Studio 34x Almere - 16 december 2022 13:30-15:00

Maak kennis met de evolutie van resolutie met de Sony A7R V. Met een onfeilbare autofocus dankzij AI en de razendsnelle verwerkingssnelheid van de BIONZ XR levert de camera 61 megapixel fullframe beeldkwaliteit en 8K video-opname, waarmee je beelden in een ongekende resolutie vastlegt. Wil je graag de nieuwe Sony Alpha A7R V systeemcamera vasthouden en testen? Samen met Sony organiseren wij een Touch & Try evenement waarbij jij zelf de nieuwe functies van de Sony A7R V gaat ontdekken. Uiteraard beginnen we met een klein half uurtje theorie. We laten je door middel van een duidelijke en heldere uitleg kennis maken met de Sony Alpha A7R V systeemcamera. Na het theoriegedeelte gaan we natuurlijk aan de slag. In de studio is een speciale setting gecreëerd om de camera goed tot zijn recht te laten komen. Kom naar ons Touch & Try evenement in samenwerking met Sony bij Studio 34x in Almere!

vrijdag 16 december 2022

Amsterdam Zuidoost

Sony A7R V Touch & Try - Studio 34x Almere - 16 december 2022 11:00-12:30

Maak kennis met de evolutie van resolutie met de Sony A7R V. Met een onfeilbare autofocus dankzij AI en de razendsnelle verwerkingssnelheid van de BIONZ XR levert de camera 61 megapixel fullframe beeldkwaliteit en 8K video-opname, waarmee je beelden in een ongekende resolutie vastlegt. Wil je graag de nieuwe Sony Alpha A7R V systeemcamera vasthouden en testen? Samen met Sony organiseren wij een Touch & Try evenement waarbij jij zelf de nieuwe functies van de Sony A7R V gaat ontdekken. Uiteraard beginnen we met een klein half uurtje theorie. We laten je door middel van een duidelijke en heldere uitleg kennis maken met de Sony Alpha A7R V systeemcamera. Na het theoriegedeelte gaan we natuurlijk aan de slag. In de studio is een speciale setting gecreëerd om de camera goed tot zijn recht te laten komen. Kom naar ons Touch & Try evenement in samenwerking met Sony bij Studio 34x in Almere!

vrijdag 16 december 2022

Amsterdam Zuidoost

Sony A7R V Touch & Try - Studio 34x Almere - 16 december 2022 15:30-17:00

Maak kennis met de evolutie van resolutie met de Sony A7R V. Met een onfeilbare autofocus dankzij AI en de razendsnelle verwerkingssnelheid van de BIONZ XR levert de camera 61 megapixel fullframe beeldkwaliteit en 8K video-opname, waarmee je beelden in een ongekende resolutie vastlegt. Wil je graag de nieuwe Sony Alpha A7R V systeemcamera vasthouden en testen? Samen met Sony organiseren wij een Touch & Try evenement waarbij jij zelf de nieuwe functies van de Sony A7R V gaat ontdekken. Uiteraard beginnen we met een klein half uurtje theorie. We laten je door middel van een duidelijke en heldere uitleg kennis maken met de Sony Alpha A7R V systeemcamera. Na het theoriegedeelte gaan we natuurlijk aan de slag. In de studio is een speciale setting gecreëerd om de camera goed tot zijn recht te laten komen. Kom naar ons Touch & Try evenement in samenwerking met Sony bij Studio 34x in Almere!

vrijdag 16 december 2022

Amsterdam Zuidoost

Workshop Avondfotografie in Rotterdam - 17 december 2022

89,-

Heb jij altijd al 's avonds of 's nachts willen fotograferen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Tijdens de Workshop Avondfotografie in Rotterdam krijg je van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt tips en trucs om schitterende nachtelijke foto's te maken.

Categorie: Avondfotografie
Datum: 17 december 2022
Locatie: Vers010 Rotterdam (Prinsendam 180, 3072 MA Rotterdam)
Instructeur: Marc van der Stelt

zaterdag 17 december 2022

Rotterdam Noord

Lezing Luchtvaartfotografie met Matthijs van Os - Apeldoorn - 17 december 2022

Tijdens de lezing komen er diverse onderwerpen aan bod. Matthijs vertelt onder meer iets over zichzelf, hoe hij tot luchtvaartfotografie is gekomen, hoe je een eigen stijl ontwikkelt, welke apparatuur hij gebruikt, hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden en deelt hij tips en tricks én geschikte shows, vliegvelden en oefenterreinen om luchtvaart te fotograferen. Ook de nabewerking van foto's komt aan bod en uiteraard nemen we een kijkje in een deel van zijn spectaculaire portfolio. Heb je een passie voor fotografie en luchtvaart? Dan is deze lezing echt iets voor jou!

zaterdag 17 december 2022

Apeldoorn

Lezing Alexander Koenders: hoe plan je je eigen fotoreis - Rotterdam - 17 december 2022

Het liefst willen we zo snel mogelijk maximaal resultaat behalen in een zo korte mogelijke tijd. Veelal kiest men dan voor een georganiseerde en gespecialiseerde fotoreis. Maar is zo'n georganiseerde fotoreis altijd nodig? Of kan je zelf ook, zonder dure gids of gespecialiseerde reisorganisatie, de onderwerpen vinden die je zoekt om deze vervolgens vast te leggen? Alexander Koenders laat je zien hoe "betrekkelijk" eenvoudig je eigen reis is samen te stellen. Aan de hand van tips en uiteraard ook mooie beelden, helpt Alexander je een eind op weg. Ben jij er ook bij?

zaterdag 17 december 2022

Rotterdam Noord

Lezing Mike Muizebelt - Op zoek naar Licht - Urk - 17 december 2022

Professioneel fotograaf en lightpainter Mike Muizebelt neemt je tijdens deze inspirerende lezing mee op zijn doorlopende zoektocht naar licht. Een reis welke je meeneemt van mistige ochtenden naar sprankelende sterrenhemels, maar ook een reis die je laat zien hoe hij door creatief te belichten en door het inzetten van hulpmiddelen de situatie naar zijn hand zet. Het bijzondere? Hij doet dat niet in een studio, maar in de vrije natuur. Wil jij meer uit het werken met licht halen? Dan mag je deze lezing niet missen!

zaterdag 17 december 2022

Urk

Workshop Lightroom Classic Tom Reuvers - Groningen - 17 december 2022

99,-

Tijdens de ruim 6.5 uur durende Workshop Lightroom Classic leer je professioneel werken met Adobe Lightroom Classic. Onder leiding van Tom Reuvers leer je het importeren en beheren van je fotocollectie en ga je foto's bewerken: retoucheren, uitsnijden, ruis verwijderen, verscherpen, maskers, presets maken en meer.

Categorie: Lightroom
Datum: 17 december 2022
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 17 december 2022

Groningen

Workshop Avondfotografie in Dickens Style Deventer - 22 december 2022

89,-

Deventer is helemaal in kerst- en Dickens-sferen aangekleed tijdens deze workshop. Onder leiding van Jan Haitsma leer je alles over avondfotografie tijdens deze unieke workshop Avondfotografie in Dickens Style, waarin je jezelf in de Middeleeuwen waant!

Categorie: Avondfotografie
Datum: 22 december 2022
Locatie: Deventer
Instructeur: Jan Haitsma

donderdag 22 december 2022

Apeldoorn

Workshop Jan Haitsma - Avondfotografie in Dickens Style - Deventer - 28 december 2022

89,-

Deventer is helemaal in kerst- en Dickens-sferen aangekleed tijdens deze workshop. Onder leiding van Jan Haitsma leer je alles over avondfotografie tijdens deze unieke workshop Avondfotografie in Dickens Style, waarin je jezelf in de Middeleeuwen waant!

Categorie: Avondfotografie
Datum: 28 december 2022
Locatie: Deventer
Instructeur: Jan Haitsma

woensdag 28 december 2022

Apeldoorn

Januari 2023

Lezing Mike Muizebelt - Op zoek naar Licht - Amsterdam - 6 januari 2023

Professioneel fotograaf en lightpainter Mike Muizebelt neemt je tijdens deze inspirerende lezing mee op zijn doorlopende zoektocht naar licht. Een reis welke je meeneemt van mistige ochtenden naar sprankelende sterrenhemels, maar ook een reis die je laat zien hoe hij door creatief te belichten en door het inzetten van hulpmiddelen de situatie naar zijn hand zet. Het bijzondere? Hij doet dat niet in een studio, maar in de vrije natuur. Wil jij meer uit het werken met licht halen? Dan mag je deze lezing niet missen!

vrijdag 6 januari 2023

Amsterdam Zuidoost

Lezing Licht over de Lofoten met Jan Smit - Urk - 7 januari 2023

De Lofoten bieden een prachtige combinatie van licht en waanzinnige landschappen. Fotograaf Jan Smit gaat elk jaar naar de Lofoten. Tijdens deze lezing vertelt Jan onder andere hoe je het noorderlicht vastlegt en meer.

zaterdag 7 januari 2023

Urk

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Groningen - startdatum 9 januari 2023

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve sessies en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 9, 16, 23, 30 januari 2023.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 9 januari 2023
Locatie: CameraNU.nl Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET, Groningen)
Instructeur: Henk Koopman

maandag 9 januari 2023

Groningen

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Eindhoven - startdatum 11 januari 2023

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve sessies en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 11, 18 en 25 januari en 4 februari 2022.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 11 januari 2023
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven)
Instructeur: Hella Martens

woensdag 11 januari 2023

Eindhoven

Cursus IJsbeelden fotograferen - 12 januari 2023

49,-

Grijp tijdens het IJsbeelden Festival in Zwolle de kans om, onder leiding van een instructeur, de verschillende beelden te vereeuwigen voordat ze gesmolten zijn

Categorie: IJsbeeldenfotografie
Datum: 12 januari 2023
Locatie: IJsselhallen Zwolle (Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle)
Instructeur: Medewerker CameraNU.nl

donderdag 12 januari 2023

Apeldoorn

Lezing Urbexfotografie door Wijnand Burggraaf - Apeldoorn - 14 januari 2023

Vrijwel alle urbex-foto’s van Wijnand zijn gemaakt op verboden terrein. Het is ook de schoonheid van het verval dat hem aanspreekt en het soort foto’s dat hij ermee kan krijgen - verstilde, bijna surrealistische tijdcapsules. Tijdens de lezing gaat Wijnand langs verschillende onderwerpen en situaties waarbij hij laat zien hoe zijn beelden tot stand komen. Hij geeft uitleg over de uitrusting, de camera-instellingen (bracketing), maar ook hoe je een locatie vindt, hoe je ermee omgaat en wat de voorbereidingen hiervoor zijn. Er is volop ruimte voor vragen en interactie tijdens de lezing.

zaterdag 14 januari 2023

Apeldoorn

Lezing Joeri Peeters - De 4 pijlers binnen zijn fotografie - Antwerpen

Jeroen Peeters neemt je mee in zijn wereld van van fashion-, beauty- en portretfotografie. Wat is het verschil tussen fashion - en portretfotografie? Wat voor apparatuur heb je nodig en hoe komen de beelden tot stand? Welke tools zijn handig en versnellen je proces? Hierbij staan 4 pijlers centraal; voorbereiding, techniek, fotosessie en nabewerking. Een interessante lezing boordevol informatie voor wie aan de slag wil met portret- en fashionfotografie.

zaterdag 14 januari 2023

Antwerpen

Workshop Haal meer uit je flitser - Urk - 14 januari 2023

79,95

Heb jij een te gekke flitser bij je camera maar vind je het gebruik ervan moeilijk? Krijg je het maar niet voor elkaar om natuurlijke flitsfoto's te maken? Dan is de Workshop Haal meer uit je flitser een geweldige mogelijkheid om alles uit je flitser te leren halen.

Categorie: Flitsfotografie
Datum: 14 januari 2023
Locatie: CameraNU.nl Urk (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 14 januari 2023

Urk

Workshop Gouden Eeuw Stilleven Fotografie - 14 januari 2023

89,-

Het geschilderde stilleven als genre kwam begin zeventiende eeuw goed op gang. Ook in de eeuwen daarna bleef het genre populair. Wil je meer kennis opdoen over lichtgebruik in de studio? Dan is de Workshop Gouden Eeuw Stilleven Fotografie voor jou heel geschikt.

Categorie: Stilleven Studio Fotografie
Datum: 14 januari 2023
Locatie: Sociaal-Cultureel Centrum de Bolder (Het Spil 1, 1141 SB Monnickendam)
Instructeur: Arnold van der Zee

zaterdag 14 januari 2023

Amsterdam Zuidoost

Lezing Reisfotografie met Simone Wittgen - Eindhoven - 14 januari 2023

Reisfotograaf en -journalist Simone Wittgen neemt je mee op reis langs allerlei facetten die haar werk zo boeiend en ook uitdagend maken; over voorbereidingen en nabewerking, over topshots en fotoseries, over planning en "go with the flow", over werkopdrachten en vrije fotografie, over de droom en de realiteit van reisfotografie, over de do's en de dont's. Dit alles aan de hand van haar eigen persoonlijke (reis)ervaringen.

zaterdag 14 januari 2023

Eindhoven

Rotterdam By Night Workshop - 14 januari 2023

89,-

Heb jij altijd al 's avonds of 's nachts willen fotograferen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Tijdens de Rotterdam by Night krijg je van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt tips en trucs om schitterende nachtelijke foto's te maken.

Categorie: Avondfotografie
Datum: 14 januari 2023
Locatie: Vers010 Rotterdam (Prinsendam 180, 3072 MA Rotterdam)
Instructeur: Marc van der Stelt

zaterdag 14 januari 2023

Rotterdam Noord

Workshop Portretfotografie - Groningen - 20 januari 2023

109,95

Wil jij starten met portretfotografie of je skills verder perfectioneren? Dan is deze workshop Portretfotografie een uitgelezen kans! Samen met Tom Reuvers ga je op zoek naar het ultieme portret. Cameragebruik, communicatie met je model, gebruik van natuurlijk licht en studioflitsers: het komt allemaal aan bod.

Categorie: Portretfotografie
Datum: 20 januari 2023
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

vrijdag 20 januari 2023

Groningen

Workshop Avondfotografie Groningen - 20 januari 2023

79,95

's Avonds bruist de stad nóg meer van het leven! Dat is natuurlijk jouw kans om spectaculaire foto’s te maken. Maar vind je dit lastig of vallen je resultaten tegen? Volg dan de workshop Avondfotografie onder leiding van Tom Reuvers waarin hij je leert om jouw favoriete stad perfect vast te leggen! De workshop start met een theoriegedeelte waarna je een stadswandeling maakt langs de belangrijkste highlights van de Groningen, zodat je fantastische beelden kunt gaan schieten.

Categorie: Avondfotografie
Datum: 20 januari 2023
Locatie: Meeuwerderweg 10, 9724 ET Groningen
Instructeur: Tom Reuvers

vrijdag 20 januari 2023

Groningen

Lezing Mike Muizebelt - Safari fotografie - Urk - 21 januari 2023

Mike Muizenbelt reist al meer dan 15 jaar af naar zuidelijk Afrika en heeft bij elkaar al meer dan een jaar rondgereden door dit fantastische continent. Hij organiseert jaarlijks fotoreizen naar Namibië en Botswana en is dan ook de aangewezen persoon om je alles te vertellen over safarifotografie. Wil jij ook geïnspireerd worden door de natuur en wildlife van zuidelijk Afrika? Dan verwelkomen we je graag op deze lezing! Inlopen kan vanaf 10:15 uur.

zaterdag 21 januari 2023

Urk

Lezing Monique van Genderen - Sfeervolle Macrofoto’s - Rotterdam

De sfeer in een foto het allerbelangrijkst. Soms nog belangrijker dan scherpte. Monique is dan ook geen macrofotograaf die het hele onderwerp van voor naar achter scherp wil hebben (uitzonderingen daargelaten), maar eentje die kijkt naar het totale plaatje en vaak is er in dat plaatje maar een heel klein percentage van de foto scherp vastgelegd. In de lezing "Sfeervolle macrofoto’s" vertelt ze alles over het proces van het vastleggen van een sfeervolle zachte macrofoto!

zaterdag 21 januari 2023

Workshop Creatieve Fotografie door Tom Reuvers - Groningen - 21 januari 2023

69,95

Herken jij het gevoel dat je hebt wanneer je totaal geen inspiratie hebt bij het fotograferen? Maar vergis je niet: er zijn talloze originele onderwerpen om mee aan de slag te gaan! Tijdens deze Creatieve Fotografie workshop laat je al je creatieve uitspattingen de vrije loop en ga je aan het werk met splash- en druppelfotografie, reflecties en lensballen. Neem je camera, accessoires en statief mee, de rest zetten wij voor je klaar!

Categorie: Creatieve fotografie
Datum: 21 januari 2023
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 21 januari 2023

Groningen

Lezing Gerald Peterson over Beeldtaal

Beeld is zeer bepalend voor het vertellen van een verhaal en voor het overbrengen van emoties. Wanneer fotografen de techniek onder de knie hebben, waarbij de nadruk hoofdzakelijk ligt op het maken van technische kwaliteitsfoto’s, komt er een moment dat men verder wil gaan. Het doel is dan om beelden met betekenis te maken. Deze lezing van Gerald Peterson biedt de handvatten om dit doel te bereiken.

zaterdag 21 januari 2023

Apeldoorn

Cursus Hoe maak ik de perfecte print - Rotterdam - 21 januari 2023

79,-

Wie wel eens foto's print of laat afdrukken bij een afdrukservice weet dat kleuren op het beeldscherm nog wel eens heel erg kunnen verschillen met de kleuren van de afdruk. Tijdens de Cursus Hoe maak ik de perfecte print leer je alles over het toepassen van color management.

Categorie: Color management
Datum: 21 januari 2023
Locatie: CameraNU.nl Rotterdam-Noord (Gordelweg 156, 3038 GE Rotterdam)
Instructeur: Jan Torfs

zaterdag 21 januari 2023

Rotterdam Noord

Photowalk in Eindhoven met Hella Martens - 27 januari 2023

25,-

Ga mee met de Photowalk in Eindhoven en leer op een geheel nieuwe manier naar deze prachtige stad te kijken! Samen met andere enthousiaste fotografen ga je op pad en doe je ervaring en inspiratie op. Natuurlijk is er volop ruimte voor het stellen van vragen en ook niet onbelangrijk: veel Brabantse gezelligheid!

Categorie: Fotowandeling
Datum: 27 januari 2023
Locatie: CameraNU.nl Eindhoven (Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven)
Instructeur: Hella Martens

vrijdag 27 januari 2023

Eindhoven

Cursus IJsbeelden fotograferen - 27 januari 2023

49,-

Grijp tijdens het IJsbeelden Festival in Zwolle de kans om, onder leiding van een instructeur, de verschillende beelden te vereeuwigen voordat ze gesmolten zijn

Categorie: IJsbeeldenfotografie
Datum: 27 januari 2023
Locatie: IJsselhallen Zwolle (Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle)
Instructeur: Medewerker CameraNU.nl

vrijdag 27 januari 2023

Apeldoorn

Lezing Word beter in landschapsfotografie met Marijn Alons - Amsterdam - 27 januari 2023

Tijdens de lezing leert Marijn je stap voor stap hoe je 'betere' landschapsfoto's maakt. Beter is natuurlijk smaak gebonden en daarom gaat Marijn vooral in op de voorbereiding, techniek en het bewerken van je foto's. Zo kun je dit na deze lezing zelf in de praktijk toe gaan passen. Aan de hand van prachtige voorbeeldfoto's leer je meer over het inspelen op het weer, het vinden van de juiste locaties, cameratechnieken, compositie en bewerken van je beelden.

vrijdag 27 januari 2023

Amsterdam Zuidoost

Lezing Documentairefotografie met Maarten van der Voorde - Rotterdam - 28 januari 2023 - middag

Maarten van der Voorde is reportage-documentaire fotograaf. In zijn lezing vertelt hij hoe hij daar is gekomen en welke reis hij heeft gemaakt en waarom. Maarten gaat langs verschillende onderwerpen en situaties waarbij hij laat zien hoe zijn beelden tot stand komen en welke emoties en werkwijzen hierbij komen kijken. Er is volop ruimte voor vragen en interactie tijdens het doornemen van de beelden.

zaterdag 28 januari 2023

Rotterdam Noord

Lezing Filters in de Landschapsfotografie - Apeldoorn - 28 januari 2023

Zonder twijfel zijn filters één van de krachtigste tools die we als natuurfotograaf hebben om beelden zo goed mogelijk vast te leggen op onze sensor. Maar ze zijn er in alle soorten en maten en we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we natuurfotograaf en NiSi ambassadeur Mike Muizebelt uitgenodigd om je alles te leren op het gebied van filters. Welke soorten zijn er en hoe zet je ze in als je in het veld aan het werk bent? Mike zal je aan de hand van zijn werkwijze én duidelijke voorbeelden laten zien hoe filters hem in staat stellen het maximale uit zijn beelden te halen. Kortom een lezing met een educatieve insteek, maar doorspekt met heerlijke beelden uit het veld.

zaterdag 28 januari 2023

Apeldoorn

Lezing Urbexfotografie door Wijnand Burggraaf - Eindhoven - 28 januari 2023

Vrijwel alle urbex-foto’s van Wijnand zijn gemaakt op verboden terrein. Het is ook de schoonheid van het verval dat hem aanspreekt en het soort foto’s dat hij ermee kan krijgen - verstilde, bijna surrealistische tijdcapsules. Tijdens de lezing gaat Wijnand langs verschillende onderwerpen en situaties waarbij hij laat zien hoe zijn beelden tot stand komen. Hij geeft uitleg over de uitrusting, de camera-instellingen (bracketing), maar ook hoe je een locatie vindt, hoe je ermee omgaat en wat de voorbereidingen hiervoor zijn. Er is volop ruimte voor vragen en interactie tijdens de lezing.

zaterdag 28 januari 2023

Eindhoven

Lezing Documentairefotografie met Maarten van der Voorde - Rotterdam - 28 januari 2023 - ochtend

Maarten van der Voorde is reportage-documentaire fotograaf. In zijn lezing vertelt hij hoe hij daar is gekomen en welke reis hij heeft gemaakt en waarom. Maarten gaat langs verschillende onderwerpen en situaties waarbij hij laat zien hoe zijn beelden tot stand komen en welke emoties en werkwijzen hierbij komen kijken. Er is volop ruimte voor vragen en interactie tijdens het doornemen van de beelden.

zaterdag 28 januari 2023

Rotterdam Noord

Februari 2023

Lezing Mike Muizebelt - Op zoek naar Licht - Rotterdam - 04 februari 2023

Welke fotograaf kent het niet, de eeuwige zoektocht naar licht en het perfecte beeld? Een gewaagd onderwerp ook, want hebben we niet allemaal onze eigen voorkeuren en mening over fout, goed of middelmatig licht? Professioneel fotograaf en lightpainter Mike Muizebelt neemt je tijdens deze inspirerende lezing mee op zijn doorlopende zoektocht naar licht. Een reis die je meeneemt van mistige ochtenden naar sprankelende sterrenhemelen, maar ook een reis die je laat zien hoe hij door creatief te belichten en door het inzetten van hulpmiddelen de situatie naar zijn hand zet. Het bijzondere? Hij doet dat niet in een studio, maar in de vrije natuur.

zaterdag 4 februari 2023

Rotterdam Noord

Lezing Word beter in landschapsfotografie met Marijn Alons - Urk - 4 februari 2023

Tijdens de lezing leert Marijn je stap voor stap hoe je 'betere' landschapsfoto's maakt. Beter is natuurlijk smaak gebonden en daarom gaat Marijn vooral in op de voorbereiding, techniek en het bewerken van je foto's. Zo kun je dit na deze lezing zelf in de praktijk toe gaan passen. Aan de hand van prachtige voorbeeldfoto's leer je meer over het inspelen op het weer, het vinden van de juiste locaties, cameratechnieken, compositie en bewerken van je beelden.

zaterdag 4 februari 2023

Urk

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Groningen - startdatum 6 februari 2023

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve sessies en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 6, 13, 20, 27 februari 2023.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 6 februari 2023
Locatie: CameraNU.nl Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET, Groningen)
Instructeur: Henk Koopman

maandag 6 februari 2023

Groningen

Cursus IJsbeelden fotograferen - 9 februari 2023

49,-

Grijp tijdens het IJsbeelden Festival in Zwolle de kans om, onder leiding van een instructeur, de verschillende beelden te vereeuwigen voordat ze gesmolten zijn

Categorie: IJsbeeldenfotografie
Datum: 9 februari 2023
Locatie: IJsselhallen Zwolle (Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle)
Instructeur: Medewerker CameraNU.nl

donderdag 9 februari 2023

Apeldoorn

Lezing Filters in de Landschapsfotografie - Eindhoven - 11 februari 2023

Zonder twijfel zijn filters één van de krachtigste tools die we als natuurfotograaf hebben om beelden zo goed mogelijk vast te leggen op onze sensor. Maar ze zijn er in alle soorten en maten en we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we natuurfotograaf en NiSi ambassadeur Mike Muizebelt uitgenodigd om je alles te leren op het gebied van filters. Welke soorten zijn er en hoe zet je ze in als je in het veld aan het werk bent? Mike zal je aan de hand van zijn werkwijze én duidelijke voorbeelden laten zien hoe filters hem in staat stellen het maximale uit zijn beelden te halen. Kortom een lezing met een educatieve insteek, maar doorspekt met heerlijke beelden uit het veld.

zaterdag 11 februari 2023

Eindhoven

Lezing Urbexfotografie met Wijnand Burggraaf - Rotterdam - 11 februari 2023

Vrijwel alle urbex-foto’s van Wijnand zijn gemaakt op verboden terrein. Het is ook de schoonheid van het verval dat hem aanspreekt en het soort foto’s dat hij ermee kan krijgen - verstilde, bijna surrealistische tijdcapsules. Tijdens de lezing gaat Wijnand langs verschillende onderwerpen en situaties waarbij hij laat zien hoe zijn beelden tot stand komen. Hij geeft uitleg over de uitrusting, de camera-instellingen (bracketing), maar ook hoe je een locatie vindt, hoe je ermee omgaat en wat de voorbereidingen hiervoor zijn. Er is volop ruimte voor vragen en interactie tijdens de lezing.

zaterdag 11 februari 2023

Rotterdam Noord

Workshop Lightroom Classic met Tom Reuvers - Urk - 11 februari 2023

99,-

Tijdens de ruim 6.5 uur durende Workshop Lightroom Classic leer je professioneel werken met Adobe Lightroom Classic. Onder leiding van Tom Reuvers leer je het importeren en beheren van je fotocollectie en ga je foto's bewerken: retoucheren, uitsnijden, ruis verwijderen, verscherpen, maskers, presets maken en meer.

Categorie: Lightroom
Datum: 11 februari 2023
Locatie: CameraNU.nl Urk (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 11 februari 2023

Urk

Workshop Klaas-Jelmer Sixma - IJsportretten - Zwolle - 16 februari 2023

99,-

Duik de kou van het IJsbeeldenfestival Zwolle in om, onder leiding van Klaas-Jelmer Sixma, karakteristieke ijsportretten te maken.

Categorie: Portretfotografie
Datum: 16 februari 2023
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Instructeur: Klaas-Jelmer Sixma

donderdag 16 februari 2023

Apeldoorn

Cursus IJsbeelden fotograferen - 17 februari 2023

49,-

Grijp tijdens het IJsbeelden Festival in Zwolle de kans om, onder leiding van een instructeur, de verschillende beelden te vereeuwigen voordat ze gesmolten zijn

Categorie: IJsbeeldenfotografie
Datum: 17 februari 2023
Locatie: IJsselhallen Zwolle (Rieteweg 4, 8011 AB, Zwolle)
Instructeur: Medewerker CameraNU.nl

vrijdag 17 februari 2023

Apeldoorn

Workshop Portretfotografie - Urk - 17 februari 2023

109,95

Wil jij starten met portretfotografie of je skills verder perfectioneren? Dan is deze workshop Portretfotografie een uitgelezen kans! Samen met Tom Reuvers ga je op zoek naar het ultieme portret. Cameragebruik, communicatie met je model, gebruik van natuurlijk licht en studioflitsers: het komt allemaal aan bod.

Categorie: Portretfotografie
Datum: 17 februari 2023
Locatie: CameraNU.nl Urk (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: Tom Reuvers

vrijdag 17 februari 2023

Urk

Workshop Haal meer uit je flitser - Groningen - 18 februari 2023

79,95

Heb jij een te gekke flitser bij je camera maar vind je het gebruik ervan moeilijk? Krijg je het maar niet voor elkaar om natuurlijke flitsfoto's te maken? Dan is de Workshop Haal meer uit je flitser een geweldige mogelijkheid om alles uit je flitser te leren halen.

Categorie: Flitsfotografie
Datum: 18 februari 2023
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 18 februari 2023

Groningen

Rotterdam By Night Workshop - 18 februari 2023

89,-

Heb jij altijd al 's avonds of 's nachts willen fotograferen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Tijdens de Rotterdam by Night krijg je van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt tips en trucs om schitterende nachtelijke foto's te maken.

Categorie: Avondfotografie
Datum: 18 februari 2023
Locatie: Vers010 Rotterdam (Prinsendam 180, 3072 MA Rotterdam)
Instructeur: Marc van der Stelt

zaterdag 18 februari 2023

Rotterdam Noord

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Urk - startdatum 20 februari 2023

179,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en een zaterdagochtend, gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 20 en 27 februari, 6 en 13 maart plus een nog nader te bepalen 5e praktijkdagdeel.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 20 februari 2023
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: William Harpe

maandag 20 februari 2023

Urk

Workshop Lange Sluitertijden bij Palendorp Petten - 22 februari 2023

95,-

Geef je op voor de Workshop Lange Sluitertijden bij Palendorp in Petten en beleef een fotodag om nooit te vergeten! Onder leiding van ervaren landschapsfotograaf Mike Muizebelt ga je de uitdaging aan om op een ijskoud strand unieke foto's te maken van springtij, zonsondergang en het blauwe uurtje!

Categorie: Landschapsfotografie
Datum: 22 februari 2023
Locatie: Strand bij Petten, Noord-Holland
Instructeur: Mike Muizebelt

woensdag 22 februari 2023

Amsterdam Zuidoost

Lezing Filters in de Landschapsfotografie door Mike Muizebelt - Urk - 25 februari 2023

Zonder twijfel zijn filters één van de krachtigste tools die we als natuurfotograaf hebben om beelden zo goed mogelijk vast te leggen op onze sensor. Maar ze zijn er in alle soorten en maten en we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we natuurfotograaf en NiSi ambassadeur Mike Muizebelt uitgenodigd om je alles te leren op het gebied van filters. Welke soorten zijn er en hoe zet je ze in als je in het veld aan het werk bent? Je zou verwachten dat het saaie theoretische kost is, maar Mike zal je aan de hand van zijn werkwijze én duidelijke voorbeelden laten zien hoe filters hem in staat stellen het maximale uit zijn beelden te halen. Kortom een lezing met een educatieve insteek, maar doorspekt met heerlijke beelden uit het veld.

zaterdag 25 februari 2023

Urk

Maart 2023

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Groningen - startdatum 6 maart 2023

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve sessies en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 6, 13, 20, 27 maart 2023.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 6 maart 2023
Locatie: CameraNU.nl Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET, Groningen)
Instructeur: Henk Koopman

maandag 6 maart 2023

Groningen

Workshop Studiofotografie - Urk - startdatum 7 maart 2023

250,-

Studiofotografie is ontzettend veelzijdig, leuk en technisch uitdagend! Tijdens de Workshop Studiofotografie bij CameraNU.nl krijg je een gedegen kennis over flitsers, de functies én de lightshapers waarmee je het licht vormt. De workshop wordt verdeeld over 4 avonden gegeven. Mocht de cursus niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, dan nemen we contact op.

Categorie: Studiofotografie
Datum: Start 7 maart 2023
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: Dani'el van den Berg

dinsdag 7 maart 2023

Urk

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Eindhoven - startdatum 8 maart 2023

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve sessies en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 8, 18 en 22 maart en 1 april 2023.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 8 maart 2023
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven)
Instructeur: Hella Martens

woensdag 8 maart 2023

Eindhoven

Rotterdam By Night Workshop - 11 maart 2023

89,-

Heb jij altijd al 's avonds of 's nachts willen fotograferen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Tijdens de Rotterdam by Night krijg je van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt tips en trucs om schitterende nachtelijke foto's te maken.

Categorie: Avondfotografie
Datum: 11 maart 2023
Locatie: Vers010 Rotterdam (Prinsendam 180, 3072 MA Rotterdam)
Instructeur: Marc van der Stelt

zaterdag 11 maart 2023

Rotterdam Noord

Lezing Filters in de Landschapsfotografie - Rotterdam - 11 maart 2023

Zonder twijfel zijn filters één van de krachtigste tools die we als natuurfotograaf hebben om beelden zo goed mogelijk vast te leggen op onze sensor. Maar ze zijn er in alle soorten en maten en we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we natuurfotograaf en NiSi ambassadeur Mike Muizebelt uitgenodigd om je alles te leren op het gebied van filters. Welke soorten zijn er en hoe zet je ze in als je in het veld aan het werk bent? Mike zal je aan de hand van zijn werkwijze én duidelijke voorbeelden laten zien hoe filters hem in staat stellen het maximale uit zijn beelden te halen. Kortom een lezing met een educatieve insteek, maar doorspekt met heerlijke beelden uit het veld.

zaterdag 11 maart 2023

Rotterdam Noord

Workshop Lange Sluitertijden bij Palendorp Petten - 11 maart 2023

95,-

Geef je op voor de Workshop Lange Sluitertijden bij Palendorp in Petten en beleef een fotodag om nooit te vergeten! Onder leiding van ervaren landschapsfotograaf Mike Muizebelt ga je de uitdaging aan om op een ijskoud strand unieke foto's te maken van springtij, zonsondergang en het blauwe uurtje!

Categorie: Landschapsfotografie
Datum: 11 maart 2023
Locatie: Strand bij Petten, Noord-Holland
Instructeur: Mike Muizebelt

zaterdag 11 maart 2023

Amsterdam Zuidoost

Lezing Monique van Genderen - Sfeervolle Macrofoto’s - Antwerpen

De sfeer in een foto het allerbelangrijkst. Soms nog belangrijker dan scherpte. Monique is dan ook geen macrofotograaf die het hele onderwerp van voor naar achter scherp wil hebben (uitzonderingen daargelaten), maar eentje die kijkt naar het totale plaatje en vaak is er in dat plaatje maar een heel klein percentage van de foto scherp vastgelegd. In de lezing "Sfeervolle macrofoto’s" vertelt ze alles over het proces van het vastleggen van een sfeervolle zachte macrofoto!

zaterdag 11 maart 2023

Antwerpen

Workshop Haal meer uit je flitser - Urk - 11 maart 2023

79,95

Heb jij een te gekke flitser bij je camera maar vind je het gebruik ervan moeilijk? Krijg je het maar niet voor elkaar om natuurlijke flitsfoto's te maken? Dan is de Workshop Haal meer uit je flitser een geweldige mogelijkheid om alles uit je flitser te leren halen.

Categorie: Flitsfotografie
Datum: 11 maart 2023
Locatie: CameraNU.nl Urk (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 11 maart 2023

Urk

Workshop Portretfotografie - Groningen - 17 maart 2023

109,95

Wil jij starten met portretfotografie of je skills verder perfectioneren? Dan is deze workshop Portretfotografie een uitgelezen kans! Samen met Tom Reuvers ga je op zoek naar het ultieme portret. Cameragebruik, communicatie met je model, gebruik van natuurlijk licht en studioflitsers: het komt allemaal aan bod.

Categorie: Portretfotografie
Datum: 17 maart 2023
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

vrijdag 17 maart 2023

Groningen

Workshop Creatieve Fotografie door Tom Reuvers - Groningen - 18 maart 2023

69,95

Herken jij het gevoel dat je hebt wanneer je totaal geen inspiratie hebt bij het fotograferen? Maar vergis je niet: er zijn talloze originele onderwerpen om mee aan de slag te gaan! Tijdens deze Creatieve Fotografie workshop laat je al je creatieve uitspattingen de vrije loop en ga je aan het werk met splash- en druppelfotografie, reflecties en lensballen. Neem je camera, accessoires en statief mee, de rest zetten wij voor je klaar!

Categorie: Creatieve fotografie
Datum: 18 maart 2023
Locatie: Fotostudio Groningen (Meeuwerderweg 8, 9724 ET Groningen)
Instructeur: Tom Reuvers

zaterdag 18 maart 2023

Groningen

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Urk - startdatum 20 maart 2023

179,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en een zaterdagochtend, gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 20 en 27 maart en 3 en 10 april 2023 plus een nog nader te bepalen 5e praktijkdagdeel.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 20 maart 2023
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: William Harpe

maandag 20 maart 2023

Urk

Workshop Foodfotografie met Wendy de Bruijne - 31 maart 2023

129,-

Loopt het water je in de mond bij het zien van mooie foto's van eten? Droom jij er ook wel eens van om mooie foodfoto’s te maken? Wil jij leren hoe je eten en drinken op verschillende manieren aantrekkelijk fotografeert? Dan is de Workshop Foodfotografie met Wendy de Bruijne ideaal voor jou!

Categorie: Foodfotografie
Datum: 31 maart 2023
Locatie: Torenallee 30, 5617 BD, Eindhoven
Instructeur: Wendy de Bruijne

vrijdag 31 maart 2023

Eindhoven

Workshop Dierenfotografie in Oostvaardersplassen en Natuurpark Lelystad - 31 maart 2023

109,-

Tijdens de workshop Dierenfotografie in de Oostvaardersplassen en het Natuurpark Lelystad krijg je de unieke kans om de wilde dieren in deze gebieden goed te leren vast te leggen. Instructeur Steven Ruiter kent het gebied goed en heeft jarenlange wildlife-fotografie-ervaring!

Categorie: Dierenfotografie
Datum: 31 maart 2023
Locatie: Oostvaardersplassen (Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad) en Natuurpark Lelystad
Instructeur: Steven Ruiter

vrijdag 31 maart 2023

Urk

April 2023

Workshop Roofvogelfotografie met Steven Ruiter - 14 april 2023

129,-

Volg de workshop Roofvogelfotografie onder leiding van Steven Ruiter en leer om de tot verbeelding sprekende roofvogels en uilen te fotograferen. De snelheid, kracht en schuwheid van deze vogels maken het tot een ware uitdaging om ze goed voor de lens te krijgen.

Categorie: Dierenfotografie
Datum: 14 april 2023
Locatie: Valkerij Het Muithuis (Gasthuisstraat 41, 5453 RL Langenboom)
Instructeur: Steven Ruiter

vrijdag 14 april 2023

Eindhoven

Rotterdam By Night Workshop - 15 april 2023

89,-

Heb jij altijd al 's avonds of 's nachts willen fotograferen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Tijdens de Rotterdam by Night krijg je van professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt tips en trucs om schitterende nachtelijke foto's te maken.

Categorie: Avondfotografie
Datum: 15 april 2023
Locatie: Vers010 Rotterdam (Prinsendam 180, 3072 MA Rotterdam)
Instructeur: Marc van der Stelt

zaterdag 15 april 2023

Rotterdam Noord

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Urk - startdatum 17 april 2023

179,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en een zaterdagochtend, gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 17 en 24 april en 1 en 8 mei 2023 plus een nog nader te bepalen 5e praktijkdagdeel.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 14 november 2022
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: William Harpe

maandag 17 april 2023

Urk

Mei 2023

Workshop Wildlife-fotografie Duitsland met Steven Ruiter - 12 mei 2023

109,-

Volg de Workshop Wildlife-fotografie met Steven Ruiter in het Duitse wildpark Anholter Schweiz en leer Europese wilde dieren vast te leggen op de gevoelige plaat! Jij gaat gegarandeerd naar huis met een hoop nieuwe kennis over de dieren, het fotograferen daarvan en een berg schitterende foto's.

Categorie: Dierenfotografie
Datum: 12 mei 2023
Locatie: Wildpark Anholter Schweiz (Pferdehorster Str. 1, 46419 Isselburg, Duitsland)
Instructeur: Steven Ruiter

vrijdag 12 mei 2023

Apeldoorn

Workshop Mike Muizebelt - Lightpainting - Petten - 27 mei 2023

99,-

Wil je ook leren lightpainten? Bij deze inspirerende Workshop Lightpainting ga je aan de slag met één van Nederlands beste lightpainters, Mike Muizebelt. Na een uitgebreid theoriegedeelte ga je zelf aan het werk. Hiervoor is een model aanwezig.

Categorie: Lightpainting, Natuurfotografie
Datum: 27 mei 2023
Locatie: Het Palendorp van Petten
Instructeur: Mike Muizebelt

zaterdag 27 mei 2023

Amsterdam Zuidoost

Leer fotograferen met de ABC fotocursus - Eindhoven - startdatum 31 mei 2023

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve sessies en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 31 mei, 7 juni, 14 juni en 31 juni 2023.

Categorie: ABC-cursus
Datum: Start 31 mei 2022
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven)
Instructeur: Hella Martens

woensdag 31 mei 2023

Eindhoven

Juni 2023

Workshop Lightpainting met Mike Muizebelt - 3 juni 2023

99,-

Tijdens de workshop Lightpainting ga je onder leiding van natuurfotograaf en ervaren lightpainter Mike Muizebelt aan de slag met het creëren van creatieve effecten met behulp van verschillende lichtbronnen. Na een uitgebreid theoriegedeelte ga je zelf aan het werk. Hiervoor is een model aanwezig. Mike bewaart tijdens de workshop geen geheimen en stelt diverse materialen en technieken ter beschikking, zodat je na de tijd bekwaam bent om zelf aan de slag te gaan! Mocht de cursus niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, dan nemen we contact op.

Categorie: Lightpainting, Natuurfotografie
Datum: 3 juni 2023
Locatie: Strand tussen Wassenaar en Katwijk
Instructeur: Mike Muizebelt

zaterdag 3 juni 2023

Rotterdam Noord

December 2023

Bekijk events in en rondom Amsterdam

Bekijk de evenementen in en rondom Amsterdam op de eventpagina van CameraNU.nl Amsterdam Zuidoost.

zondag 31 december 2023

Amsterdam Centrum

Bekijk events in en rondom Rotterdam

Bekijk de evenementen in en rondom Rotterdam op de eventpagina van CameraNU.nl Rotterdam Noord.

zondag 31 december 2023

Rotterdam Centrum