CameraNU Logo

Manfrotto statieven

Manfrotto is een bekende naam in de fotografiewereld en onderscheidt zich met een uitgebreid assortiment aan foto- en videostatieven, monopods, mini-statieven, balhoofden en vele accessoires. Het Italiaanse merk maakt tripods voor zowel de professional als de hobby-fotograaf en is voortdurend aan het vernieuwen en ontwikkelen om zo tegemoet te komen aan de wensen van zijn consumenten. Zo richt Manfrotto zich tegenwoordig ook op smartphone foto- en videografen door de productie van selfie sticks en bijbehorende accessoires. Kortom: Manfrotto heeft voor ieder wat wils!

Populairste Manfrotto statieven

Materiaal: Roestvrij staal
Maximale hoogte met middenkolom: 13.5cm
Transportlengte: 18.5cm
Aantal secties: 1
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 171.5cm
Transportlengte: 70.7cm
Aantal secties: 3
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 151cm
Transportlengte: 40cm
Aantal secties: 4

Gratis verzending vanaf

 €50
Materiaal: Roestvrij staal
Maximale hoogte met middenkolom: 21cm
Transportlengte: 18.5cm
Aantal secties: 1
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 170cm
Transportlengte: 61cm
Aantal secties: 3
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 146cm
Transportlengte: 59.5cm
Aantal secties: 3

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 154cm
Transportlengte: 72cm
Aantal secties: 3
Materiaal: Roestvrij staal
Maximale hoogte met middenkolom: 20cm
Transportlengte: 23cm
Aantal secties: 2
Materiaal: Aluminium
Maximale hoogte met middenkolom: 160cm
Transportlengte: 42.5cm
Aantal secties: 4
Je hebt 12 van de 171 producten gezien

Manfrotto statief kopen?

Wat is Manfrotto?

De Italiaanse fotograaf Lino Manfrotto ontwikkelde aan het einde van de jaren 60 zelf hulpmiddelen om zijn werk makkelijker te maken, omdat deze simpelweg niet waren te vinden. Na een paar jaar ging Manfrotto de internationale markt op waarna zijn garage als productieruimte al snel te klein bleek. Tegenwoordig biedt het merk Manfrotto over de gehele wereld een uitgebreid assortiment aan statieven, statiefkoppen, lampstatieven, tassen en accessoires.

Manfrotto statief groeit mee met ontwikkelingen in de fotografiewereld

In 1974 werd het eerste Manfrotto statief gepresenteerd, een schot in de roos! Manfrotto veroverde de wereld met innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten. Manfrotto heeft zich niet laten verrassen door de ontwikkelingen binnen de fotografie- en videosector door de opkomst van de digitale technologie, en blijft passende oplossingen bieden aan foto- en videografen over de hele wereld, van hobbyist tot professional. Verder speelt Manfrotto al vele jaren in op de groeiende rol van smartphones en compact camera's, waarmee je snel en eenvoudig foto's en video's kunt delen.

Kies je voor een aluminium of een carbonfiber statief?

Tripods zijn er in allerlei soorten en maten. Zo maakt Manfrotto bijvoorbeeld statieven van aluminium, maar ook van carbonfiber. De aluminium tripods van Manfrotto zijn sterk en betrouwbaar en daarom uitstekend geschikt voor veel gebruik. Ga jij nu vaak op reis met je foto-apparatuur en neem je jouw statief dan ook graag mee, kies dan voor een carbonfiber tripod. Carbonfiber tripods zijn zeer licht van gewicht: zo zijn er carbonfiber statieven die zelf maar drie kilo wegen, maar wel 20 kilo kunnen dragen! Daarnaast is carbonfiber corrosiebestendig en gaan de statieven daardoor ontzettend lang mee.

Vragen over een Manfrotto statief?

Manfrotto statieven koop je natuurlijk bij CameraNU.nl, dé statievenspecialist van Nederland. Heb je vragen over een Manfrotto tripod? Of wil je specifiek advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!