CameraNU Logo

Diascanners

Bij CameraNU.nl vind je veel dia scanners. De naam zegt het al…, een diascanner gebruik je voor het scannen van dia’s. De laatste jaren winnen diascanners in populariteit. Veel fotografen herontdekken de vroegere analoge foto’s die ze hebben gemaakt. En al die netjes verpakte dia’s natuurlijk. Met een diascanner kun je snel en goedkoop je collectie dia’s digitaliseren. Want daar stond je vroeger nog niet bij stil…, maar ook jouw dia’s kunnen dan gedeeld worden via social media zoals bijvoorbeeld Facebook.

Laten digitaliseren

Je kan natuurllijk zelf aan de slag om je dia's te digitaliseren, maar dat doen wij ook. Voor een scherpe prijs zetten wij jouw oude foto's en dia's in hoge kwaliteit over op harde schijf of DVD.

Digitaliseren

Bekijk alle diascanners

Op zaterdag voor 16:30 uur besteld? Vandaag verzonden!

Optische resolutie: 1800 x 1800dpi
Kleurdiepte: 24bit
Maximaal scanformaat: 13 x 18cm
Wifi: Nee
Optische resolutie: 4416 x 2944dpi
Kleurdiepte: 24bit
Maximaal scanformaat: 24.3 x 36.5mm
Wifi: Nee

30 dagen bedenktijd

Optische resolutie: 7200x3600 dpi
Kleurdiepte: 48bit
Maximaal scanformaat: Dia's, Filmnegatieven
Wifi: Nee
Optische resolutie: 10000 x 10000 dpi
Kleurdiepte: 48bit
Maximaal scanformaat: 36.5 x 36.5mm
Wifi: Nee
Je hebt 11 van de 11 producten gezien

Een diascanner kopen? Dat doe je bij CameraNU.nl!

Wij hebben een ruim assortiment diascanners. Van dia scanners die enkele tientjes kosten tot de duurdere professionele modellen. Ben je op zoek naar een goede diascanner maar weet je niet goed waar je op moet letten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen je graag op weg zodat je de dia scanner koopt die perfect aan al jouw behoeftes voldoet.