Cameranu Antwerpen

Frankrijklei 23, 2000 Antwerpen

Heb je een vraag? Bel ons op: 03 216 27 61

Openingstijden winkel

Pinksteren Gesloten
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Bekijk onze evenementen in en rond Antwerpen
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Antwerpen
Lees meer

Cameranu Antwerpen

Aan de Frankrijklei 23 in Antwerpen opende Cameranu op 10 december 2022 een pop-upstore. Het is de eerste echte fotowinkel van Cameranu buiten Nederland. In het voorjaar van 2023 wordt de camerawinkel een volwaardig Cameranu-filiaal. Afgelopen jaar ging Calumet-winkel aan de Graaf van Egmontstraat in Antwerpen over naar Cameranu. Die locatie is nu gesloten.

Cameranu dichtbij

Met een eigen camerawinkel in Antwerpen komt Cameranu tegemoet aan de behoefte van fotografen en filmmakers uit België. Het team van specialisten geeft je persoonlijk en professioneel advies op maat en kijkt naar jouw specifieke doel om zo de beste bij jou passende camera, lens of accessoire aan te kunnen bieden. Cameranu helpt jou verder om die ene foto of film waar je over droomt werkelijkheid te maken. Je test en vergelijkt camera's, objectieven en accessoires onder het genot van een kop koffie.

Persoonlijke service

Persoonlijk contact is belangrijk voor ons. Zo leren we jou en je behoeftes beter kennen. Onze medewerkers uit Antwerpen en omgeving hebben jarenlange ervaring, en zowel onze jonge als de wat oudere collega's delen graag hun passie voor foto en video. Daarnaast bieden we een ontmoetingsplek voor beeldmakers onder elkaar. Wissel ervaringen uit en geef elkaar tips. Zo ga je nog enthousiaster bezig met het maken van beelden.

Uitgebreid assortiment

In de Cameranu-winkel vind je een uitgebreid assortiment aan camera’s, objectieven en vele accessoires, voor elk budget. Omdat Cameranu service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan (klanten beoordelen ons met een 9.3) , krijg je bij ons 5 jaar garantie op álle camera's, objectieven, reportageflitsers en Wacom tekentabletten vanaf €200. Je kunt bij ons ook terecht voor tweedehands artikelen, voor huren en voor de zakelijke leasen.

Met auto en OV uitstekend bereikbaar

Onze winkel aan de Frankrijklei 23 ligt in het hart van Antwerpen. Of je nu met het openbaar vervoer komt of met de auto, onze fotowinkel is uitstekend bereikbaar. Parkeer je auto pal voor de deur in Parkeergarage Opera (ingang via de Jos Brabantstunnel). Of stap uit met de metro bij station Opera, waarbij je nog maar een paar stappen bent verwijderd van onze voordeur. Het Centraal Station ligt op een paar minuten loopafstand. In de omgeving zijn nog meerdere parkeergarages te vinden, waarvan de meeste 24 uur per dag zijn geopend.

Laat je inspireren bij onze events

Op de etage van onze fotowinkel in Antwerpen houden we met grote regelmaat lezingen en workshops, gegeven door professionele beeldmakers. Zo willen we je graag inspireren of je (verder) te helpen om zelf aan de slag te gaan met het maken van je beelden. Alle vormen van fotografie en het maken van video's komen aan bod. Bekijk de agenda voor onze winkel van Antwerpen.

Pasfoto's

Heb je een pasfoto nodig om je rijbewijs te verlengen? Daarvoor ga je ook naar de Cameranu-winkel in Antwerpen. Binnen enkele minuten is je digitale foto klaar. Lees meer over onze pasfotoservice.

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij Cameranu Antwerpen. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

Sensorreiniging en firmware updates

Wil je de sensor van je camera reinigen of de firmware van je camera updaten en doe je dit liever niet zelf? Ga dan naar Cameranu Antwerpen waar onze medewerkers op professionele wijze jouw toestel weer up to date krijgen.

De mooiste fotolocaties

Antwerpen biedt een verscheidenheid aan fotogenieke locaties om prachtige beelden te maken. We hebben speciaal voor jou een top tien fotolocaties in Antwerpen samengesteld die zeker het bezoeken waard zijn. Ga naar dé fotolocaties van Antwerpen.