CameraNU Logo
HPRC koffers - 1
HPRC koffers - 2

HPRC koffers en tassen voor drones, gimbals of camera's

HPRC staat voor vernieuwing, technologie en design. Het ruime assortiment van hoogwaardige koffers is bestand tegen stof, water, krassen, schokken van buitenaf, zuren, extreme weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Kortom: verpakt in een HPRC koffer of tas is jouw uitrusting optimaal beschermd! HPRC vernieuwt en verbetert zijn producten constant om aan jouw wensen tegemoet te komen en biedt je een duurzame, robuuste, licht van gewicht koffer of tas.

De populairste koffers en tassen van HPRC

Gericht op: Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera
Kleur: Blauw, Grijs
Binnenmaten (bxdxh): 51 x 28 x 20cm
Gericht op: Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera
Kleur: Groen, Zwart
Binnenmaten (bxdxh): 51 x 28 x 20cm

30 dagen bedenktijd

Gericht op: Objectief, Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera
Kleur: Zwart
Binnenmaten (bxdxh): 51 x 28 x 20cm
Gericht op: Spiegelreflexcamera, Systeemcamera, Videocamera
Kleur: Blauw, Zwart
Binnenmaten (bxdxh): 51 x 28 x 20cm

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 12 van de 97 producten gezien

HPRC koffer kopen?

Wat is een HPRC koffer?

Kies jij ervoor je uitrusting in een koffer of tas van HPRC te vervoeren, dan ben je verzekerd van optimale bescherming van je apparatuur. HPRC koffers zijn volledig water-, stof-, en schokbestendig. Ze zijn gemaakt van een vernieuwde en verbeterde samenstelling van polypropeen en hoogwaardig kunststof. Dit resulteert in een dunnere en meer elastische shell en een bestendigheid tegen zuren, krassen, extreme weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. HPRC koffers en tassen zijn licht van gewicht en tegelijkertijd robuust en sterk.

Waarom een HPRC koffer?

HPRC maakt sinds 2006 koffers en tassen en is een succesvol, internationaal bedrijf dat veel samenwerkt andere grote bedrijven en partners. Je vindt hun producten in 76 landen over de hele wereld. Bij HPRC draait het niet alleen om eersteklas koffers en tassen, maar ook om gelukkige mensen die blij zijn met hun product. HPRC is constant bezig zijn koffers en tassen te verbeteren en te vernieuwen. Met de combinatie van verschillende stijlen, materialen van topkwaliteit en prachtige patronen maakt HPRC echt een statement. HPRC vindt het belangrijk om goed met het milieu om te gaan en steekt energie in een duurzame toekomst. Alle materialen van HPRC koffers en tassen zijn volledig recyclebaar. Daarnaast gaan HPRC koffers en tassen lang mee en worden er daardoor niet te veel geproduceerd.

In welke situatie gebruik je een HPRC koffer?

Ben jij een foto- of videograaf die graag op reis gaat naar verre landen om opnames te maken? Dan is een HPRC koffer of tas voor jou geen overbodige luxe. HPRC koffers en tassen zijn uiterst geschikt voor extreme weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Tijdens de reis beschermen ze jouw apparatuur tegen schokken, in warme landen tegen stof en hitte en in waterrijke gebieden tegen vocht en kou. Ook voor industriële werkzaamheden, het leger of de politie zijn HPRC koffers en tassen ideaal.

Waar let je op bij de aanschaf van een HPRC koffer?

HPRC biedt een groot assortiment koffers en tassen aan voor verschillende producten. Veel koffers zijn speciaal voor bepaalde modellen ontworpen. Zo zijn er koffers voor drones, gimbals, camera's, videocamera's of accessoires. Het is dus belangrijk om te weten wat je wilt gaan vervoeren en welke accessoires je meeneemt. Daarnaast is het van belang te weten wat je wilt gaan doen met de koffer. Door de water-, stof,- en schokbestendigheid zijn HPRC koffers en tassen uiterst geschikt voor reizen en expedities.