Studio accessoires

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste inrichting vind je bij ons onder meer plafondrails, effect machines, zuilstatieven en lampstatieven. Wil je controleren hoe goed je verlichting nog werkt, pak dan gemakkelijk een lichtmeter erbij. Alles voor je fotoshoot bij Cameranu!

Waar ben je naar op zoek?

De populairste studio accessoires bij Cameranu!

1478 Resultaten
Falcon Eyes C-Stand met Boomarm CS-2450 245cm Falcon Eyes C-Stand met Boomarm CS-2450 245cm
1 review
  • Materiaal: Aluminium
  • Transportlengte: 102cm
  • Aantal secties: 3
Demomodel voor 89,-
Caruba LS-9 C-Stand met Boomarm (136-260cm) Caruba LS-9 C-Stand met Boomarm (136-260cm)
1 review
  • Materiaal: Aluminium
  • Transportlengte: 136cm
  • Aantal secties: 3
Demomodel voor 79,-
Caruba Gaffer Tape 50m x 5cm Zwart Caruba Gaffer Tape 50m x 5cm Zwart
2 reviews
  • Type product: Gaffer tape
  • Geschikt voor (product): Achtergronddoek, Kabels
Je hebt 12 van de 1478 producten gezien

Studio accessoires kopen?

Wij zijn dé foto- en videospecialist. Dat betekent dat je bij ons alles vindt op het gebied van foto- en video. En zéker op het gebied van studiofotografie. Bij ons vindt je bijna een oneindig assortiment studioaccessoires. Van de allerkleinste hotshoe adapter tot complete railsystemen voor aan het plafond en van zachtroze schapenvachten voor newbornfotografie tot achtergrondpapier in alle kleuren van de regenboog. Jouw studioaccessoires koop je bij dé foto- en videospecialist Cameranu!

Waarom heb je studioaccessoires nodig?

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste achtergrond vind je bij ons onder meer achtergrondsystemen, -doeken en opvouwbare achtergronden. En ook voor lampstatieven, softboxen, paraplu's, kleppensets en kabels kun je bij ons terecht.

Kenmerken van studio accessoires

Studioaccessoires zijn er in vele soorten en maten. Je gebruikt ze in combinatie met studiohardware zoals studio flitsers en verlichting.

In welke situatie gebruik je een studioaccessoire

Bij het werken in de fotostudio wil je je eigen ideale opstelling bepalen. Voor het inrichting hiervan heb je waarschijnlijk niet genoeg aan alleen een studio flitser of studioverlichting. Met een uitgebreide flitsset kom je al een heel eind, maar als je meer uit je foto's wilt halen, dan heb je accessoires nodig om je doel te bereiken.

Vragen over studioaccessoires?

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aankoop van je studioaccessoires. Twijfel je welke studioaccessoire het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!