CameraNU Logo
CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 1

Openingstijden winkel
CameraNU.nl Apeldoorn

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Paramariboweg 41, 7333 PA Apeldoorn

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


CameraNU.nl Apeldoorn

Omdat CameraNU.nl altijd op zoek is naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn, opende CameraNU.nl met de overname van CameraTools een nieuwe winkel in Apeldoorn. Deze fotospecialist is al jaren een begrip in Apeldoorn en omstreken. CameraNU.nl Apeldoorn streeft ernaar het maximale voor jou als klant eruit te halen. Bij onze winkel in Apeldoorn kun je altijd terecht voor persoonlijk advies en de beste service van onze enthousiaste winkelmedewerkers.

CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 3

Persoonlijke service in Apeldoorn

Met CameraNU.nl Apeldoorn brengen wij de service en voordelen die je van ons gewend bent naar het midden van het land. Je kunt je bestelling ophalen in de winkel in Apeldoorn en je profiteert van het kundige advies van onze winkelmedewerkers. Daarnaast staat uiteraard het volledige online assortiment van CameraNU.nl tot jouw beschikking.

CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 4

Advies op maat

Het team specialisten van CameraNU.nl geeft je persoonlijk en professioneel advies op maat en kijkt naar jouw specifieke doel om zo de beste bij jou passende camera, lens of accessoire aan te kunnen bieden. CameraNU.nl helpt jou verder om die ene foto of film waar je over droomt werkelijkheid te maken.

CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 5

Prachtige showroom

In de prachtige showroom van CameraNU.nl Apeldoorn vind je de beste producten op het gebied van foto en video. Camera's, objectieven, tassen, statieven, accessoires en nog veel meer. Er is zelfs een speciale sectie met outdoor kleding voor je volgende of eerste fotoreis! Je test en vergelijkt camera's, objectieven en accessoires onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 6

Voor foto én video

Bij CameraNU.nl vind je niet alleen een ruime keuze aan uit voorraad leverbare fotocamera’s en toebehoren, ook voor de beste videocamera’s en accessoires voor creatieve films van toonaangevende merken kun je in Apeldoorn terecht. Voor beginnende, fanatieke en professionele fotografen en filmers zijn er specialisten aanwezig die je graag met al je uitdagingen verder helpen. CameraNU.nl is pro-dealer van alle bekende fotografie- en videomerken.

CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 7

Tweedehands assortiment

Voor de fotograaf of filmer met een beperkt budget kan een tweedehands camera of lens de uitkomst zijn. CameraNU.nl Apeldoorn heeft een continu wisselend aanbod aan gebruikte apparatuur waar misschien wel die camera of lens die jij zoekt tussen zit! Op tweedehands- en demomodellen van CameraNU.nl krijg je standaard 12 maanden garantie. Wil je zelf een oude camera of lens inruilen? De specialisten van CameraNU.nl Apeldoorn doen je graag een reëel aanbod.

CameraNU.nl winkel in Apeldoorn - 8

Ook voor verhuur en lease

Wil je graag een bepaalde camera of lens eerst eens uittesten of heb je hem écht even nodig voor die ene opdracht maar is het te kostbaar om deze nieuw te kopen? Dan kan huren een interessante optie zijn! CameraNU.nl Apeldoorn heeft een interessant assortiment aan camera's en objectieven die je van een dag tot meerdere weken kunt huren tegen een scherp tarief. Ben je een zakelijke gebruiker? Dan is het ook mogelijk om tegen interessante tarieven een nieuwe camera te leasen. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden!