CameraNU Logo
Reflecta scanner
Reflecta scanner

Reflecta scanners

Reflecta scanners gebruik je voor het digitaliseren van bijvoorbeeld dia's, negatieven, foto's en Normal 8- en Super 8-films. De digitale bestanden schrijf je weg in hoge resolutie op een geheugenkaart.

Bekijk alle Reflecta scanners bij CameraNU.nl

Gratis verzending vanaf

 €50
Optische resolutie: 4416 x 2944dpi
Kleurdiepte: 24bit
Maximaal scanformaat: 24.3 x 36.5mm
Wifi: Nee
Optische resolutie: 10000 x 10000 dpi
Kleurdiepte: 48bit
Maximaal scanformaat: 36.5 x 36.5mm
Wifi: Nee

30 dagen bedenktijd

Optische resolutie: 1800 x 1800dpi
Kleurdiepte: 24bit
Maximaal scanformaat: 13 x 18cm
Wifi: Nee
Je hebt 9 van de 9 producten gezien

Wat is een Reflecta scanner?

Een Reflecta scanner gebruik je voor het digitaliseren van bijvoorbeeld dia's, negatieven, foto's en Normal 8- en Super 8-films. De digitale bestanden schrijf je weg in hoge resolutie op een geheugenkaart.

Kenmerken van Reflecta scanners

Reflecta scanners zijn er voor alle soorten gebruikers. Met een Reflecta scanner digitaliseer je je analoge beelden. De scanners van Reflecta gespecialiseerd in het digitaliseren van een of meer verschillende bronnen.

In welke situatie ga je Reflecta scanners gebruiken?

Als je graag dia's, negatieven, foto's en Normal 8- en Super 8-films wilt digitaliseren, dan heb je een Reflecta scanner nodig. Je schrijft de bestanden weg op je computer of laptop middels een USB-aansluiting. Scanners uit de Reflecta X-serie beschikken over een geheugenkaartsleuf, zodat je al je scans direct op een SD-kaart kunt wegschrijven..

Waar moet je op letten bij aanschaf van een Reflecta scanner?

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen waarvoor je de scanner wilt gebruiken. Extra functies bij een scanner heb je wellicht niet nodig. Een aantal scanners heeft een LCD-scherm waarop je de afbeelding alvast kunt bekijken. Andere verschillen vind je op het gebied van resolutie, de snelheid van scannen en het gebruik van verschillende soorten geheugenkaarten. Twijfel je welke Reflecta scanner het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op!