CameraNU Logo

Monokijker

Hieronder vindt u een overzicht van alle monokijkers van CameraNU.nl. Een monokijker wordt ook wel een monoculair of een monoverrekijker genoemd. Het is een kijker met één oculair waardoor je met slechts 1 oog door de kijker kunt kijken. Monokijkers worden veel gebruikt om bijvoorbeeld vogels te spotten.

Type: Monokijker
Waterbestendig: Nee
Gezichtsveld op 1000 meter: 99m
Beeldstabilisatie: Nee

30 dagen bedenktijd

Op zaterdag voor 16:30 uur besteld? Vandaag verzonden!

Type: Monokijker
Waterbestendig: Nee
Gezichtsveld op 1000 meter: 80,5m
Beeldstabilisatie: Nee
Je hebt 12 van de 24 producten gezien

Monokijker kopen

Een monoculair heeft ten opzichte van een verrekijker zowel voor- als nadelen. Qua vergrotingsfactor zit er bijna geen verschil tussen verrekijkers en monokijkers. Een monoculair is echter wel een stuk lichter doordat het een stuk compacter is, het nadeel is dat de diepte een stuk minder goed te zien is doordat je slechts door een oog kijkt. De ander voor- en nadelen hangen natuurlijk af van welk model je koopt. Sommige monoculairs zijn bijvoorbeeld waterdicht, nevelvrij of hebben een verstelbare oogschelp. Via onze filters kun je gemakkelijk je voorkeuren aangeven en bekijken welke monokijkers het beste bij jouw wensen passen.

Mocht je toch nog extra advies willen over de aanschaf? Neem dan gerust contact met onze kijkerspecialisten op of kom langs in onze verrekijkercentrum op Urk.