Productinformatie

Inhoud van de doos

- Caruba Lenspen
- Caruba blaasbalg
- Caruba microfiber reinigingsdoekje
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Caruba Cleaning kit

De Caruba Cleaning Kit is een zeer handige en betaalbare reinigingsset die niet in jouw foto-uitrusting mag ontbreken. Deze set bestaat uit een krachtige blaasbalg, een microfiber reinigingsdoekje en een lenspen om het lensoppervlak van het objectief, LCD-display en je camera stof en vetvrij te houden.

Grondige reiniging van uw apparatuur
De Caruba Lenspen is aan het ene uiteinde voorzien van een handig uitschuifbaar borsteltje met zachte haren om je apparatuur stofvrij te maken. Aan het andere uiteinde, onder de dop, is de lenspen voorzien van een leertje met carbon. Het carbon absorbeert vet en olie in plaats van het te verplaatsen waardoor het oppervlak perfect schoon te maken is voor een helder zicht.  De Caruba blaasbalg gebruik je om stof en ander vuil zoals zandkorreltjes van je camera of objectief te verwijderen. Het verwijderen van vuil vermindert de kans op krassen op de frontlens van je objectief en het display van jouw camera. Het Caruba microfiber reinigingsdoekje gebruik je om snel vingerafdrukken, vuil en stof verwijderen. Het doekje is uitwasbaar.Kenmerken

- Zacht uitschuifbaar borsteltje voor verwijdering van stof en vuil
- Carbon tip absorbeert vet en olie
- Krachtige blaasbalg
- Microfiber reinigingsdoekje

Inhoud van de doos

- Caruba Lenspen
- Caruba blaasbalg
- Caruba microfiber reinigingsdoekje
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Specificaties

Algemene info
Merk
Caruba
Fabrieksgarantie
3 jaar

Goede kit, slechte lenspen

1,7
  • Goede blaasbalg
  • Slechte kwaliteit lenspen
Henk - 7 augustus 2019 - Een half jaar in bezit
De blaasbalg bevalt me erg goed. Echter heb ik deze kit voornamelijk aangeschaft voor de lenspen is echt van matige kwaliteit. De plastic behuizing was bij aankomst al gescheurd en het koolstof pad zit ook onvoldoende vastgelijmd. Hierdoor glijd het pad wat heen en weer als je ermee over je lens gaat.
Lees hele review

Eerder door jou bekeken