Achtergrond papier

Op zoek naar achtergrondpapier? Achtergrondpapier is ideaal voor het snel opzetten van een egale achtergrond. Bij Cameranu hebben we een groot aanbod achtergrondrollen. Deze variëren van 138 tot wel 355 centimeter breedte. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar. Zo zit de juiste achtergrondrol voor jou er altijd tussen!

Waar ben je naar op zoek?

Bekijk alle achtergrond papierrollen

234 Resultaten
Je hebt 12 van de 234 producten gezien

Interessant om te lezen

Zo doe je langer met je achtergrondpapier
Advies
Zo doe je langer met je achtergrondpapier
Lees meer
Thuisstudio maken? Dit heb je nodig!
Inspiratie
Thuisstudio maken? Dit heb je nodig!
Lees meer

Achtergrondpapier kopen bij Cameranu

Achtergrondpapier

Fotografeer je modellen, producten of stillevens in de studio of op locatie dan heb je vroeger of later een achtergrond nodig. Ons achtergrondpapier is van hoge kwaliteit. Het heeft een fijn, niet reflecterend oppervlak en is hierdoor ideaal voor het fotograferen van vrijwel alle onderwerpen.

Je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren. Er is keuze uit diverse grijstinten, wit of zwart en diverse kleuren. Van pasteltinten tot levendige kleuren. Daarnaast is er keuze uit diverse breedtes van 138 tot 355cm Perfect verpakt

We doen ons uiterste beste om ervoor te zorgen dat je achtergrondpapier onbeschadigd bij je aankomt. Iedere rolpapier zit op een robuuste, stevige kartonnen kern en zit in een kunststoffolie die tegen vocht en vuil beschermt. Bovendien wordt de rol in een stevige doos verpakt die voor een maximale bescherming tijdens het transport zorgt.

Achtergrondpapier gebruiken

Als je een papierrol wil gebruiken, heb je iets nodig om hem aan op te hangen! Wij hebben een breed scala aan ophangmogelijkheden waarmee het ophangen een fluitje van een cent wordt! Er zijn systemen om een of drie rollen een muur of plafond te bevestigen. Gebruik je de achtergrondrollen op locatie of in een thuisstudio dan zijn er diverse achtergrondsets in een tas die gemakkelijk te vervoeren zijn.

Tip: Het is altijd handig om een rol gaffertape of wat klemmen te hebben. Zo voorkom je dat iemand of het papier struikelt of dat je rol te ver afrolt.