Martin Bissig

Martin Bissig

Voor Martin Bissig was een carrière als professioneel fotograaf een logische combinatie door drie van zijn grootste passies: mountainbiken, reizen en fotografie. Sinds 2003 werkt hij volledig voor zichzelf en hij heeft een waardevol netwerk opgebouwd binnen de sportindustrie en internationele tijdschriften.

Martin zijn werk wordt regelmatig gepubliceerd in bijvoorbeeld National Geographic, CNN.com, Condé Nast Traveller of GEO. Hij is internationaal bekend en werkt met professionals zoals Nino Schurter en Danny MacAskill en hij fotografeert voor cliënten zoals RedBull, SCOTT, Deuter, Adidas, Specialized en Oakley. Hij reist veel binnen zijn thuisland, Zwitserland, en de aangrenzende landen. Maar voor tijdschriften reist hij ook naar bestemmingen zoals de Himalayas, Zuid-Afrika, Groenland en Iran. In 2020 is zijn werk meer dan 50 keer gepubliceerd in meer dan 20 landen.

Daarnaast heeft hij een passie voor het delen van zijn kennis met andere beeldmakers. Indirect flitsen, compositie, storytelling en het bewerken van beelden in Lightroom zijn de voornaamste onderwerpen waar hij workshops over geeft. Sinds 2019 is Martin officieel ambassadeur voor Canon Europa. Je kunt Martin ook op Instagram volgen.

Blogs van


Review Canon EOS R6 Mark II systeemcamera
Productreviews

Review Canon EOS R6 Mark II systeemcamera

Martin Bissig mocht de Canon EOS R6 Mark II systeemcamera een week testen. Lees in deze review meer over de specificaties, functies en wat zijn indruk is!

Martin Bissig Martin Bissig
1 jaar geleden