CameraNU Logo

Schouderstatieven en rigs

Een schouderstatief of rig zorgt ervoor dat je jouw camera set-up zo makkelijk mogelijk kan gebruiken. Zoals de naam al zegt, zet je een schouderstatief op je schouder. Dit heeft twee grote voordelen. Ten eerste dat je het display van je camera dicht in de beurt van je ogen hebt en dus dat goed in de gaten kan houden. Ten tweede, je laat de set-up steunen op je schouder waardoor het gewicht steund op een stabiel en sterk deel van je lijf. Dit zorgt voor rustige beelden. Een rig zorgt wel voor gebruiksvriendelijkheid, maar de ondersteuning zal uit je handen moeten komen.

Een schouderstatief of rig zorgt ervoor dat je jouw camera set-up zo makkelijk mogelijk kan gebruiken. Zoals de naam al zegt, zet je een schouderstatief op je schouder. Dit heeft twee grote voordelen. Ten eerste dat je het display van je camera dicht in de beurt van je ogen hebt en dus dat goed in de gaten kan houden.

Ten tweede, je laat de set-up steunen op je schouder waardoor het gewicht steund op een stabiel en sterk deel van je lijf. Dit zorgt voor rustige beelden. Een rig zorgt wel voor gebruiksvriendelijkheid, maar de ondersteuning zal uit je handen moeten komen.

Type camera: DSLR | Smartphone | Systeemcamera | Videocamera

Geschikt voor type camera

Alle schouderstatieven en rigs

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Je hebt 12 van de 119 producten gezien