Benro tassen

Benro heeft diverse tassen voor filters ontworpen, zodat je jouw kostbare filters veilig vervoert en opbergt. Daarnaast heeft Benro een aantal cameratassen op de markt gebracht. Deze stijlvolle tassen draag je over je rug, schouder of gebruik je als sling.

De populairste Benro tassen bij Cameranu

5 Resultaten

Benro cameratassen kopen?

Filtertassen

Benro filtertassen gebruik je om je kostbare filters en filterhouder in op te bergen en te vervoeren. Voor filters met verschillende breedtes heeft Benro een tas ontwikkeld.

Traveller

Vervoer en bewaar je kostbare apparatuur veilig, gemakkelijk en stijlvol met deze Benro rugzakken en schoudertassen. De tassen bieden ook extra ruimte aan andere spullen dan je camera met objectief. Zo is er genoeg ruimte voor diverse accessoires, persoonlijke spullen als sleutels, zonnebril of een lunchpakketje, maar ook voor een laptop of tablet. Deze Benro tassen dragen met recht de naam "Traveller".

Sling

De Benro Sling Bag is een moderne en elegante sling-stijl rugtas. De Sling heeft slechts één schouderband waardoor je deze onder je arm door naar je borst draait, hierdoor heb je eenvoudig en snel toegang tot je camera zonder deze van je schouder te moeten halen. De achterzijde is voorzien van zachte gewatteerde bekleding waardoor je de rugtas voor langere tijd comfortabel draagt.