Nieuws
CameraNU.nl opnieuw winnaar in Website van het Jaar-verkiezing - 1

CameraNU.nl opnieuw winnaar in Website van het Jaar-verkiezing

CameraNU.nl is bij de verkiezing Website van het Jaar uitgeroepen tot Beste en Populairste website in de categorie Consumentenelektronica. Het is de tweede keer op rij dat CameraNU.nl verkozen wordt tot de Beste website in deze categorie.

CameraNU.nl scoorde het hoogste op het gebied van content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Daarnaast kreeg het als populairste website de meeste stemmen. Eerder dit jaar werd CameraNU.nl voor de derde keer op rij verkozen tot beste camerawinkel bij de verkiezing van de Shopping Awards.

‘‘Hier doen we het voor!’’

De afgelopen jaren heeft CameraNU.nl de focus verbreed van online aanbieder naar omnichannel retailen. De beeldmaker kan nu terecht op acht fysieke locaties voor persoonlijk contact. Het is dé plek waar foto- en videografie liefhebbers elkaar ontmoeten, sparren, deskundig advies inwinnen of geven.

‘‘Een gepassioneerd team van enthousiaste medewerkers werkt elke dag keihard om de klant te helpen met het maken van mooie beelden’’, zegt Ricardo van den Burg namens CameraNU.nl. ‘’Dat deze beeldmakers ons zo waarderen is enorm waardevol, een kroon op ons werk.''

‘‘Sinds de oprichting bijna twintig jaar geleden, staat een uitmuntende service bij ons voorop, het staat in ons DNA geschreven. Op onze website komt dat terug in unieke productcontent, uitgebreide assortimentskeuze, uitstekende navigatie, filters, laadtijd, adviespagina’s en persoonlijk contact via onze klantenservice. Onze online innovaties zien we terug bij concurrenten en in het hele e-commerce landschap. Dit is een groot compliment voor al onze medewerkers.''

‘‘Voor de tweede keer winnen, dat is uniek. Het bevestigt dat we goed bezig zijn en onze klanten écht kennen. Persoonlijk en toegankelijk zijn voor onze klanten, dat is waar we naar streven. Zowel op onze website als in onze winkels. We kunnen nu al meegeven dat er op dat gebied mooie ontwikkelingen op de planning staan voor volgend jaar. Volgend jaar gaan we weer voor de winst. Winnen we, dan is dat een bevestiging dat we het beste hebben gedaan voor onze klanten.’’

CameraNU.nl biedt met de online community en winkels een ontmoetingsplek voor liefhebbers van foto- en videografie. In 9 winkels in Nederland en België komen fotografen bij elkaar om nieuwe producten te kopen, elkaar te inspireren, enthousiasmeren en om kennis te delen.

Bedankt!

“We hadden deze prijs nooit gewonnen zonder onze klanten. Hun wensen en behoeften zijn voor ons het allerbelangrijkst. Daarom willen we iedereen bedanken voor de positieve beoordeling. Zonder deze steun hadden we deze belangrijke prijs nooit kunnen winnen!''

CameraNU.nl opnieuw winnaar in Website van het Jaar-verkiezing - 2

Over Website van het Jaar-verkiezing

De Website van het Jaar-verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope, een onafhankelijk online marktonderzoeksbureau. Donderdagavond werden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke awardshow in Amsterdam. Andere genomineerden in de categorie Consumentenelektronica waren BAX-shop, Apple, Asus, Microsoft, Samsung, HP, Lenovo, LG, Garmin, Fairphone en Kamera Express. Bij deze grootste online publieksprijs brachten ruim 454.000 mensen hun stem uit.

Over CameraNU.nl

CameraNU.nl, gestart op Urk, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Rotterdam én binnenkort in Antwerpen, om de klanten naast de webshop nog beter te kunnen bedienen. We helpen iedereen met het maken van mooie beelden. Dit alles doen we met een uitmuntende service waarbij we de klant voorop stellen voor een ultieme ervaring.

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.