CameraNU Logo

Acties bij dit product

Leica Family & friends

Leica Family & friends
Registreer je nieuwe camera bij Leica en ontvang 2 keer 5 vouchers voor jezelf en 4 vrienden waarmee je korting ontvangt op geselecteerde camera's en lenzen.

Registreer je nieuwe camera bij Leica en ontvang 2x5 vouchers voor jezelf en 4 vrienden waarmee je korting ontvangt op geselecteerde camera's en lenzen.
Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Productomschrijving

Leica M11 systeemcamera Body Zwart

Kenmerken van de Leica M11 systeemcamera

 • Body met 60 megapixel fullframe sensor 
 • Triple Resolution Technologie 60, 36 of 18 megapixel output
 • Logische plaatsing van knoppen en instelwielen
 • Wifi en Bluetooth voor het delen van je foto´s of ter bediening
 • Active Matrix TFT touch-display met Gorilla glas
 • Geotagging via Bluetooth met behulp van Leica FOTOS App
 • ISO-bereik van 64 tot 50000
 • 64GB intern geheugen
 • UHS-II, UHS-I SD-, SDHC- of SDXC-geheugenkaarten tot 2TB
 • Menutalen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Russisch, Japans, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Koreaans, Portugees
 • Geschikt voor M-mount objectieven
 • Weegt 455 gram (zonder accu)

Inhoud van de doos

In de doos bij de Leica M11 systeemcamera Body Zwart

 • Bodydop
 • BP-SLC7 li-ion accu
 • BC-SCL7 oplader
 • Leica FOTOS kabel
 • Draagriem
 • Handleiding

Reviews (2)

Leica M11 vernieuwend, eenvoud met maximale technologie

Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
De nieuwe Leica M11 is wat betreft vormgeving een uiterst consistente camera. Zet hem naast een analoge M en als eerste valt de cosmetische gelijkenis op, maar daar blijft het niet bij, onder de motorkap is hij wel degelijk geüpgraded. Nu keuze uit 3 RAW en JPG formaten: 60.3MB, 36.5MB & 18.4MB.

Iedere keer ben ik prettig verrast dat Leica de camera zoveel meerwaarde geeft met behoud van de vertrouwde Leica vormgeving. Een camera voor puristen, liefhebbers die automatische scherpstelling niet als prioriteit zien. De essentie is dat fotograferen een beleving moet zijn waar alle aandacht ligt op pure fotografie met een minimum aan bedieningstoetsen en een maximum aan technologie.

Met deze M11 heeft Leica anno 2022 een zeer goed doordachte systeem-camera neer gezet waarbij kwaliteit en degelijkheid op de eerste plaats staan.

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzeker je product

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Leica M11 systeemcamera Body Zwart op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link