CameraNU Logo

OM SYSTEM OM-1 systeemcamera Body

15 reviews | #3263051

Kies je kit samenstelling


2.199,-
Morgen gratis in huis

Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Productomschrijving

OM SYSTEM OM-1 systeemcamera Body

Kenmerken van de OM SYSTEM OM-1

 • 20 megapixel Stacked BSI Live MOS Micro Four Thirds sensor
 • Razendsnelle TruePic X beeldprocessor
 • Filmen in 4K met tot 60fps
 • Tot 120 beelden per seconde in het RAW-formaat
 • Scherpstelsysteem met 1053 punten
 • IP-53 weerbestendig constructie
 • Altijd scherpe beelden met 8-stops in-body beeldstabilisatie
 • Compact en lichtgewicht ontwerp

Inhoud van de doos

Bij de OM SYSTEM OM-1 systeemcamera in de doos

 • Bodydop
 • BLX-1 li-ion accu
 • Lader
 • Gebruiksaanwijzing

Reviews (15)

Grote hulde en teleurstelling

Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Ik heb de camera sinds een paar weken in mijn bezit en alle beloftes worden waargemaakt, maar, (en daar heeft bijna niemand het over!), de fotoviewer (Honeyview) en editing software (Photo director en DXO) kan ik niet meer gebruiken omdat dit blijkbaar andere ORF bestanden zijn! En dat is voor mij een hele grote tegenvaller! Hoe lang gaat het duren tot de software deze extensie herkent? En wat gaat me dat kosten om te upgraden? (En de OM workspace heeft geen goede workflow). Morgen een grote fotoklus, maar de nieuwe camera laat ik thuis! Verder vind ik de Bulb stand op de instelring vrij overbodig.
Snel
Hond en vogel herkenning
menu
Geen batterij oplader
Nieuw ORF bestand wordt tot nu toe weinig herkent

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de OM SYSTEM OM-1 systeemcamera Body op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link